IMAGO/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA Imago/Imago Sportfotodienst/Profimedia
HENDIKEP U NAPADU

Osasuna bez Budimira izgubila od Granade, zabio im bivši igrač Lokomotive

Granada je ostala pretposljednja na ljestvici te ima 21 bod
Piše: HinaObjavljeno: 28. travanj 2024. 19:06

Nogometaši Granade svladali su pred svojim navijačima Osasunu 3-0 u dvoboju 33. kola španjolske La Lige čime su zadržali malu šansu da i iduće sezone igraju u elitnom razredu.

Granada je ostala pretposljednja na ljestvici te ima 21 bod. Pet kola prije kraja do spasa joj nedostaje čak deset bodova, na 17. mjestu Celta trenutačno ima 31 bod. Bila je ovo tek četvrta ligaška pobjeda Granade u sezoni.

Uvjerljivo je na kraju Granada nadigrala Osasunu za koju nije nastupio hrvatski napadač Ante Budimir zbog ozljede. U 29. minuti Pellistri je pogodio za 1-0, a pobjedu Granade je potvrdio Uzuni golom u 48. minuti. Sve je zaključio Boye u 95. golom za konačnih 3-0. Osasuna je ostala na 11. mjestu ljestvice.

U prvom nedjeljnom susretu 33. kola nije bilo pobjednika, nogometaši Cadiza i Mallorce su remizirali odigravši 1-1. Cadiz je ostao u opasnoj zoni, na 18. mjestu te je i dalje šest bodova iza Mallorce koja je na 16. poziciji. Između njih je Celta koja ima pet bodova više od Cadiza.

Dvoboj je počeo vrlo loše za domaćina jer je Mallorca povela već u 12. minuti. Lijepo se iz drugog plana ubacio Muriqi te je glavom pogodio domaću mrežu za 1-0. Izjednačenje je uslijedilo u 59. minuti, a gostujući igrač Mascarell je pogodio vlastitu mrežu za konačnih 1-1.

Još se tri utakmice 33. kola igraju ove nedjelje, a posljednja utakmica kola odigrat će se u ponedjeljak. Sastaju se Barcelona - Valencia.

Linker
28. travanj 2024 19:07