Kristoffer Olsson

 BILDBYRAN/DDP USA/PROFIMEDIA
ZAVRŠIO U BOLNICI

Drama bivšeg veznjaka Arsenala: Reprezentativac ‘nestao‘, klub objavio šokantnu vijest

Na njegovom liječenju rade vodeći danski medicinski stručnjaci kako bi mu postavili točnu dijagnozu
Piše: Vito TomasObjavljeno: 27. veljača 2024. 11:06

Bivši veznjak Arsenala Kristoffer Olsson hospitaliziran je nakon što je izgubio svijest u svom domu u utorak 20. veljače. Od tamo je hitno prebačen u bolnicu gdje se trenutno nalazi na respiratoru. U priopćenju Midtjyllanda na službenim stranicama otkriveno je da Olsson boluje od akutne bolesti mozga koja nije uzrokovana bilo kakvim samoozljeđivanjem, niti nekim drugim vanjskim čimbenicima.

Navijači danskog velikana već danima nisu upućeni u situaciju oko Olssona, 28-godišnji veznjak švedske reprezentacije misteriozno je nestao, a klub je sada, kako bi glasinama i nagađanjima stao na kraj, otkrio tužnu, no stvarnu stranu vijesti.

U priopćenju su istaknuli i kako na njegovom liječenju rade vodeći danski medicinski stručnjaci kako bi mu postavili točnu dijagnozu i započeli propisni tretman liječenja. Iz kluba su pozvali na poštovanje i razumijevanje javnosti kako bi Kristoffer, obitelj i liječnici ostvarili potreban mir kako bi se Kristofferu osigurao što bolji oporavak i ozdravljenje.

Olsson je prošao kroz Arsenalovu omladinsku školu, no u sjevernom Londonu se nije dugo zadržao. Upisao je tek jedan seniorski nastup kao zamjena u pobjedi u Liga kupu nad West Bromwich Albionom 2013. godine. Iz Arsenala je prešao u Midtjylland, a u međuvremenu je igrao i za AIK Stockholm i Krasnodar. Upisao je 47 nastupa za reprezentaciju Švedske, a ove sezone nastupio je u 20 susreta i pritom upisao pet asistencija. Zadnji puta je nastupio 9. veljače protiv Fredrikstada.

Linker
15. travanj 2024 01:25