PAUN PAUNOVIC Cropix
TRESE MU SE STOLICA

Bivši trener Hajduka bjesni nakon poraza: ‘Izgledamo glupo! Ovo mi je najgore razdoblje otkako sam ovdje‘

Ovo mu je već treći poraz u šest utakmica, a usto ima i dva remija te tek jednu pobjedu
Piše: Vito TomasObjavljeno: 17. veljača 2024. 11:55

Ivan Leko upisao je novi poraz na klupi belgijskog Standard Liegea. Nakon što je proteklog vikenda pobjedom nad Leuvenom napokon uhvatio daha, novim kolom vratio se starim navikama. Bolji od momčadi bivšeg stratega Hajduka bio je Westerlo s 2:1. Golove za domaćine zabili su Madsen u 35. i Yow u 61., dok su gosti preko Laifisa uspjeli tek privremeno izjednačiti u 44. minuti. Matija Frigan za Westerlo je zaigrao tek od 90. minute.

- Osjećao sam nedostatak samopouzdanja kod svoje momčadi. Neki misle da smo Barcelona i igraju neku tiki-taku, a tako zapravo samo izgledamo glupo. Stigli smo na ovu utakmicu puni samopouzdanja nakon prošlotjedne pobjede, ali to nije bilo dovoljno. Nismo dorasli tom zadatku - izjavio je Leko nakon utakmice pa se nadovezao.

- Prvo poluvrijeme nije bilo loše, ali sam razočaran nastavkom. Izgubili smo previše duela, stvorili premalo šansi. U važnim utakmicama kao što je bila ova u kojoj se bodovi broje dvostruko, ne možete si priuštiti da ne budete na 100 posto. Ovo mi je najgore razdoblje otkako sam ovdje u Belgiji. Jako sam ljut.

Leko je u Belgiji krenuo vrlo loše te mu, jasno, ne cvjetaju ruže. Splitskom stručnjaku ovo je već treći poraz u šest utakmica, a usto ima i dva remija te tek jednu pobjedu. Standard je tako pao na tek 11. mjesto prvenstvene ljestvice, a nalaze se samo četiri boda iznad ‘opasne zone‘.

Linker
25. travanj 2024 14:18