Carlo Ancelotti

 RICARDO LARREINA/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
TO MU NIJE ZABORAVIO

Zvijezda Real Madrida: ‘Ancelotti mi se još nije ispričao za ono što je napravio‘

‘Imao je svoju ideju i ja je moram prihvatiti i moram poštovati čak i ako mi se ne sviđa‘
Piše: Niko MatičevićObjavljeno: 08. travanj 2024. 19:47

Uoči prvog susreta četvrtfinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja na konferenciji za medije se pojavila zvijezda Real Madrida Antonio Rüdiger. Nijemac je ukratko najavio dvomeč protiv momčadi Pepa Guardiole te se osvrnuo na prošlosezonski sraz u polufinalu gdje je neočekivano izostavljen iz prvog sastava uoči uzvrata u kojem je Real poražen s 4:0.

- Nećemo se povući i čekati, a niti srljati, tako da City ima puno prostora. Postoje faze u kojima ćemo se ipak morati malo više braniti, a u nekima pritiskati City. Spremni smo na sve.

Kako zaustaviti Haalanda?

- Bila je to dobra utakmica prošle godine kod kuće na Bernabeuu, ali mislim da smo svi odradili dobar posao čuvajući Haalanda. Jako smo dobro kontrolirali situaciju i on nije primio mnogo lopti. U drugoj utakmici nisam igrao jer je trener tako želio. Ancelotti mi se nije ispričao što me nije stavio u drugoj utakmici. Imao je svoju ideju i ja je moram prihvatiti i moram poštovati čak i ako mi se ne sviđa. Ideja je ove sezone ista - kontrolirati najopasnije igrače Cityja, rekao je Rüdiger.

image
PIERRE-PHILIPPE MARCOU Afp

Govorio je i o Judeu Bellinghamu, koji je sjajno krenuo otkako je ovoga ljeta došao u Madrid iz Borussije Dortmund.

- Iskreno, u početku sam bio malo iznenađen jer nisam znao puno o njemu. Ima sjajnu osobnost, nevjerovatan je i na terenu i u svlačionici. Ima 20 godina, ali imate osjećaj da je već iskusio puno toga u životu. On je vrlo zreo za svoje godine i zato me to ne čudi. Profesionalac je u svemu što radi i vrlo dobar suigrač. Moramo se moliti da i dalje bude dobrog zdravlja. Izvan terena ima divne roditelje koji se trude da ga drže čvrsto na zemlji, zaključio je Nijemac.

Linker
27. travanj 2024 14:46