MARCO BERTORELLO Afp
STOPER OTKRIVA

Vratio se u Italiju nakon velikog transfera, pa poručio: ‘U Njemačkoj su treninzi puno jači, više se trči‘

‘Igram na treningu protiv nekih od najboljih napadača na svijetu. U početku je bilo malo teško‘
Piše: SNObjavljeno: 08. rujan 2022. 07:17

Bivši branič Juvea preselio se u Njemačku tijekom ljeta, u redove Bayerna, a sinoć se ponovno vratio u Italiju gdje je u sklopu prvog kola Lige prvaka bio bolji od Intera na San Siru.

Matthijs de Ligt rekao je nekoliko riječi o susretu, a potom objasnio zašto se u početku borio s ‘intenzitetom‘ treninga u Bayernu po svom dolasku iz Juventusa.

- Bila je to jako dobra utakmica, igrali smo dobro, očito nije bilo savršeno, ali igrali smo svoju igru, kao i Inter i na kraju smo postigli pozitivan rezultat- rekao je De Ligt za Sky Sport Italia.

Nizozemac se nije sramio njemačkim medijima reći da je vidio velike razlike u treninzima Juventusa i Bayerna, pa je zamoljen da malo pojasni te komentare.

- Igram na treningu protiv nekih od najboljih napadača na svijetu. U početku je bilo malo teško, ali iz dana u dan učiš i napreduješ. Ovo je jako važno za mene. Oba režima treninga su teška, ali u Italiji se više radi na taktici i sustavima, manje intenziteta i prije svega manje sprinta. Malo sam se mučio na početku jer nisam navikao na razinu intenziteta treninga u Bayernu, ali sada sam u dobroj formi.

Linker
21. svibanj 2024 04:12