/IPA/SIPA PRESS/PROFIMEDIA
DAJTE MU DA DIŠE

VIDEO: Pogledajte što je Nijemac radio Modriću u trenutku najvećeg ludila, svojim potezom neke je i naljutio

Vatreni se našao u centru pažnje prilikom proslave pobjedničkog pogotka Valverdea
Piše: SNObjavljeno: 04. listopad 2023. 11:33

Momčad Real Madrida u utorak je u gostima stigla do važne pobjede protiv Napolija (3:2) u drugom kolu Lige prvaka. Sve je uoči utakmice zanimalo hoće li Carlo Ancelotti dati priliku Luki Modriću od prve minute, ali Talijan ga je ipak odlučio sačuvati za zadnjih pola sata utakmice.

Upravo se reprezentativac Vatrenih našao u centru pažnje i to prilikom proslave Valverdeovog, pokazalo se kanije, pobjedničkog pogotka. Naime, igrači Los Blancosa pritrčali su jedan drugome u zagrljaj da bi potom svi zajedno završili na jednoj velikoj hrpi. Luka je imao ‘nesreću‘ da se našao na samom dnu sendviča, a onda je neshvatljiv potez napravio Antonio Rüdiger.

Nijemac je u trenutku ludila odlučio skočiti na vrh, a najgore je u čitavoj priči prošao naš ‘maestro‘. Navijači Reala osudili su ovaj potez Rüdigera te mu poručili kako je u svemu pretjerao.

Da stvar bude još gora, nakon što se pridigao, Nijemac je odlučio uhvatiti Luku za vrat te ga još dodatno ‘protresti‘. Srećom, s Modrićem je bilo sve u redu, a na Rüdigeru je da ubuduće malo pripazi na poteze prilikom slavlja.

Linker
01. svibanj 2024 00:14