PATRICIA DE MELO MOREIRA/AFP/PROFIMEDIA Patricia De Melo Moreira/Afp/Profimedia
NEMILA SCENA

VIDEO Kamere u Lisabonu uhvatile šokantan detalj koji je promaknuo skoro svima: ‘Ovo je odvratno ponašanje‘

Nemila je scena viđe u završnici prve četvrtfinalne utakmice Lige prvaka između Benfice i Liverpoola
Piše: SNObjavljeno: 06. travanj 2022. 06:01

Igrala se 87. minuta susreta u Lisabonu kada je Luis Diaz zabio za 3:1 vodstvo Liverpoola i krenuo slaviti gol u društvu suigrača Nabyja Keite, Andyja Robertsona i Roberta Firmina. To se nimalo nije svidjelo navijačima Benfice, a jedan od njih je, kako je otkrila video-snimka, Diaza pokušao pogoditi štapom.

Gađanje Diaza s tribina možete pogledati OVDJE.

Velikoj je većini gledatelja ovakav incident promaknuo, a Diaz srećom nije pogođen. Kasnije su Diaza pokušali pogoditi s tribina i dok je primao nagradu za najboljeg igrača utakmice.

Inače, kolumbijski napadač nije omiljen od strane Benficinih navijača još od ranije, budući je prije transfera u Liverpool u siječnju branio boje Porta.

Nakon utakmice ovakvo su navijačko ponašanje osudili stručni sukomentatori Micah Richards i Jamie Carragher.

"Ovo je odvratno ponašanje. Znam da je igrao za Porto i da su oni Benficini rivali, ali navijači moraju biti bolji od toga", rekao je Richards.

Komentare Carraghera i Richardsa pogledajte OVDJE.

"Ovo se u nogometu događa sve češće. Pogledajte situaciju s Diegom Simeoneom na Old Traffordu. U FA Cupu je navijač utrčao u teren kako bi zadao udarac, mislim u utakmici Nottingham Foresta i Leicestera. To je više nego užasno. I ne događa se samo u Portugalu i Engleskoj, nego posvuda. Takvi navijači moraju dobivati zabrane ulaska na stadione do kraja sezone ili trogodišnju zabranu ulaska na stadione", komentirao je Carragher.

Linker
29. travanj 2024 01:51