PIERRE-PHILIPPE MARCOU Afp
‘GORKO-SLADAK OKUS‘

Utučeni Olmo nakon eliminacije iz Lige prvaka: ‘Mislim da smo zaslužili više, ali Real je Real...‘

Španjolski nogometaš prokomentirao je susret u intervjuu nakon utakmice
Piše: SNObjavljeno: 07. ožujak 2024. 07:48

Španjolski nogometaš Dani Olmo izjavio je nakon eliminacije od Real Madrida da "morate biti puno bolji" da biste pobijedili Reala u natjecanju kao što je Liga prvaka, nakon što je njegova momčad odigrala neriješenih 1:1 i tako poražena s ukupnih 2:1.

- Gorko-sladak okus, jasno je. Jer mislim da je momčad odigrala dobru utakmicu, 180 minuta dobre kvalitete, možda smo zaslužili nešto više. Ali hej, Real je na kraju Real i moramo biti puno bolji da ih pobijedimo - izjavio je Olmo za Movistar Plus+.

- Prema prvim dojmovima, mislim da smo odigrali dobru utakmicu, imali smo prilike za gol. Na kraju smo izgubili loptu u kontranapadu pa su oni zabili prvi, pa je tu bilo malo teže. Ali hej, moramo ići uzdignute glave - rekao je Katalonac.

U tom smislu ukazao je i na nedostatke svoje momčadi.

- Možda malo više učinkovitosti, jasno je. Trebali smo doći do prednosti ranije. Prije nego što su oni zabili, mogli smo izjednačiti. Onda smo imali još dobrih prilika, i uz gredu, ali na kraju to je nogomet – istaknuo je.

- Bilo je dijelova terena u kojima su oni više dominirali. I tu smo se osjećali ugodno, recimo, jer ni oni nisu imali baš neke izgledne prilike. I onda kada smo dobili gol, pokušali smo napraviti svoje. Imali smo i naše šanse, ali nije moglo biti - zaključio je Olmo.

Linker
30. travanj 2024 18:55