MARCO BERTORELLO Afp
POLUFINALE LIGE PRVAKA

Težak udarac, prva zvijezda Milana propušta najveću utakmicu? ‘Ako se to dogodi, neće biti niti na klupi‘

‘Ako smo izbacili Napoli onda smo sposobni izbaciti i pobijediti bilo koga u Ligi prvaka‘
Piše: HinaObjavljeno: 09. svibanj 2023. 17:38

U srijedu će nogometaši Milana i Intera odigrati prvu polufinalnu utakmicu Lige prvaka, a još je uvijek nepoznato hoće li za Milan zaigrati Rafael Leao, jedan od njegovih najboljih igrača.

„O tome ćemo odlučiti na dan utakmice. Šansa za njegov nastup postoji, a ako neće moći startati u utakmicu, onda vjerojatno neće biti ni na klupi“, rekao je trener Milana Stefano Pioli o portugalskom nogometašu dan prije gradskog obračuna.

U nedavnoj pobjedi 2-0 protiv Lazija Rafael Leao je morao napustiti travnjak nakon samo jedanaest minuta igre zbog ozljede aduktora. U ponedjeljak Leao nije uopće trenirao, dok je u utorak trenirao po posebnom programu, odvojen od ostatka momčadi.

Rafael Leao je s 12 pogodaka šesti strijelac Serie A ove sezone, a i u utakmicama Lige prvaka bio je nositelj Milanove igre. Protv Napolija u četvrtfinalnim susretima nije bio strijelac, ali je bio ponajbolji igrač u rušenju novog talijanskog prvaka.

Ove sezone Rafael Leao je u Ligi prvaka postigao jedan pogodak.

„Ako smo izbacili Napoli onda smo sposobni izbaciti i pobijediti bilo koga u Ligi prvaka“, rekao je u najavi gradskog derbiju protiv Intera trener Milana Stefano Pioli.

Linker
09. svibanj 2024 20:21