BURAK AKBULUT/AFP/PROFIMEDIA
TRENUTAK ISTINE

Španjolci plasirali važnu informaciju: Evo kad će Real donijeti odluku oko produljenja Modrićeva ugovora

U Realu zasad šute jer smatraju da još nije došao trenutak za djelovanje
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 15. svibanj 2024. 12:27

U moru informacija oko budućnosti Luke Modrića i Tonija Kroosa u Real Madridu danas se pojavila još jedna, a plasirala ju je španjolska Marca.

Već nekoliko mjeseci nagađa se o tome hoće li senatori kraljevskoga kluba ostati u redovima španjolskog prvaka s obzirom na to da im na kraju sezone istječu ugovori.

Legendarni veznjaci bit će, dakle, Realovi članovi najmanje do 1. lipnja kad se na Wembleyju igra finale Lige prvaka protiv Borussije Dortmund. U velikom finalu obojica će loviti svoj šesti naslov u elitnom natjecanju, a Marca doznaje da će odluka o budućnosti Modrića i Kroosa pasti nakon te utakmice.

Do danas još ništa nije odlučeno, a Španjolci pišu kako ‘ni Nijemac ni Hrvat još nisu razgovarali s klubom koji se nada da će on biti taj koji će napraviti prvi korak‘.

A u Realu zasad šute jer smatraju da još nije došao trenutak za djelovanje, tako da će najvjerojatnije sve biti odlučeno u satima ili danima nakon odigravanja londonskog finala.

‘‘Neće biti sapunica jer ih ne želi ni jedna strana. Niti danas nema više ili manje šansi da Kroos i Modrić ostanu ili odu. Morat ćemo pričekati do finala da otkrijemo dvije najbolje čuvane tajne sadašnjeg Real Madrida‘‘, stoji u tekstu Marce.

image
BURAK AKBULUT/AFP/PROFIMEDIA

Linker
15. svibanj 2024 12:29