Jude Bellingham i Dani Olmo 

 Lgm/panoramic/bestimage/profimedia
ZAPEO MU ZA OKO

Španjolci otkrivaju: Perez se na tribinama zapričao o Olmu, a onda išao tješiti razočaranu zvijezdu

Bivši igrač Dinama mogao je odvesti ogled u produžetke, no spriječila ga je greda
Piše: Marko CrnjakObjavljeno: 07. ožujak 2024. 16:39

Izuzev ukupnog rezultata, koji doduše i jest najvažnija stavka, Carlo Ancelotti nema se čime pohvaliti nakon uzvratnog susreta s RB Leipzigom (1:1, ukupno 2:1). Real Madrid prošao je u četvrtinu finala Lige prvaka na iskustvo i "mišiće", stoga je igra Kraljevskog kluba zaradila više negativnih nego pozitivnih kritika.

Ponajboljim igračem Reala u utorak se pokazao Antonio Rüdiger, koji je u istoj akciji dvjema blokadama dvaput spriječio pogodak njemačke ekipe. Stoga je jedino stoper Willi Orban bio uspješan pred vratima Andrija Lunina pogodivši glavom za 1:1, no tu je stala golgeterska priča na Santiago Bernabeuu.

image

Dani Olmo i Luka Modrić

Sopa Images/ddp Usa/profimedia

Drukčije bismo pričali da je Dani Olmo imao malo više sreće - španjolski reprezentativac u drugom dijelu izveo je klasni potez, pokušao je iskosa prebaciti Realova vratara, no pogodio je gredu. Peh je značio i eliminaciju Nijemaca iz LP budući da veznjak, a ni ostali suigrači, nisu uspjeli odvesti susret u produžetke. Premda Olmo nema razloga za slavlje, sigurno mu imponira što je upao u oko - Florentinu Perezu.

Naime, Defensa Central - portal namijenjen isključivo praćenju Reala - tvrdi da je prvi čovjek madridskog kluba ostao oduševljen Olmovom izvedbom. Pišu, Perez je hvalisao bivšeg dinamovca svima koji su se našli u njegovoj okolini, od klupskih dužnosnika do članova suparničke ekipe.

- On je zvijezda, ima velike kvalitete - kazao je Perez predstavnicima Leipziga na Bernabeuu.

Naravno, mnogi se pitaju znači li to da Perez ozbiljno razmišlja o kupovini, no Defensa Central navodi da "Olmo nije naveden kao prioritet Realovih pojačanja", te dodaje da će ga Madriđani držati na oku, ali neće iz ovih stopa krenuti po njega.

image

Dani Olmo i Luka Modrić

Sopa Images/ddp Usa/profimedia

Poznato je da se Olmo već duže vrijeme spominje u španjolskim klubovima. Barcelona, koja ga je i "odgojila", u više navrata iskazala je interes, ali konkretan potez dosad je uglavnom izostajao.

Završno, isti portal navodi da je Perez posebnu pažnju obratio i na svog veznjaka Edouarda Camavingu. Francuz je bio izrazito nezadovoljan svojom igrom, što ni ne čudi budući da se u više navrata "gubio" po terenu i loše izgledao u duelima.

- Što se dogodilo? Nikad te nisam vidio u tako lošem svijetlu - kazao je Perez Camavingi, pa ponudio i nekoliko riječi utjehe.

Linker
30. travanj 2024 07:56