RONALD GORSIC Cropix
GLAVOBOLJA ZA TRENERA

Petković pod upitnikom, a ovo je Dinamov sastav koji bi mogao istrčati na Bugare. Čačić opet poseže za ‘nužnim zlom‘

Dan uoči okršaja Ludogoreca i Dinama u Razgradu Ante Čačić ima određene dileme
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 01. kolovoz 2022. 06:00

Glavno maksimirsko pitanje u nedjelju bilo je hoće li Bruno Petković biti spreman za utakmicu s Ludogorecom? Na ogledu sa Škupijem u Skoplju dobio je neugodan udarac u rebra, još uvijek osjeća bolove, ali ima žarku želju igrati. Ne bi mu bilo prvi put da igra bez obzira na bolove, no hoće li biti u konkurenciji za momčad protiv Ludogoreca odlučit će Čačić pred put, na koji Modri kreću danas čarterom u 12.10 sati.

Za koju će se formaciju i sastav odlučiti Čačić u Razgradu? Možemo, naravno, samo predviđati, on o tome ne priča. Boško Šutalo se pokazao jako dobrim protiv Istre 1961, pa je za očekivati da bude i u udarnom sastavu, trebao bi biti u paru s Lauritsenom, na bokovima bi trebali biti Ristovski ne desnoj strani, te Ljubičić na lijevoj. Ispred njih Mišić i Ademi, a još ispred njih Menalo, Ivanušec, Oršić, te u vrhu napada Drmić.

image

Bruno Petković

BORIS KOVACEV Cropix

To je ona omiljena Čačićeva formacija 4-2-3-1. Iako je Petar Bočkaj bio najbolji igrač Modrih na ogledu s Istrom, nije za očekivati da će igrati lijevog beka u Razgradu, ipak ima nekih defenzivnih nedostataka, vjerojatno će se Čačić odlučiti za “nužno zlo” na toj poziciji, Roberta Ljubičića. Kao što znate, zbog ozljeda neće biti Theophilea, Emrelija, Josipa Šutala i Bulata. Osim Petkovića, određenih problema imao je i Luka Menalo, ali radilo se samo o grčevima, pa bi s njim sve trebalo biti u redu.

Moguć Dinamov sastav za Ludogorec:

Livaković; Ristovski, Lauritesn, B. Šutalo, Ljubičić; Ademi, Mišić, Menalo, Ivanušec, Oršić; Drmić

Linker
15. svibanj 2024 11:31