Nacho i Modrić

 900/CORDON PRESS/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA
MANJAK POŠTOVANJA?

Mogla je ovo biti posljednja Modrićeva utakmica u Ligi prvaka, Marca mu posvetila tek dvije rečenice

Luka je u 78. zamijenio Kroosa i posvetio se obrani
Piše: SNObjavljeno: 07. ožujak 2024. 07:03

Puno teže od očekivanog Real Madrid je osigurao mjesto među osam najboljih momčadi u Ligi prvaka. "Kraljevi" su na Santiago Bernabeuu odigrali 1:1 s Leipzigom i ukupnim rezultatom 2:1 plasirali se četvrtfinale najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja.

Luka Modrić opet je imao tek sporednu ulogu u momčadi Carla Ancelottija, a za razliku od utakmice u Njemačkoj, dobio je barem neku minutažu. Hrvatski maestro u 78. je minuti zamijenio "požutjelog" Tonija Kroosa i odradio sasvim solidnu rolu u posljednjih 15-ak minuta utakmice. Doduše, nije Modrić imao puno dodira s loptom jer se Real u tim trenucima posvetio obrani rezultata, što mu je naposljetku i uspjelo.

"Hrvatski veznjak ušao je u 78. minuti zamijenivši Kroosa koji je ranije dobio žuti karton. Suigrači su trebali Modrića da smiri igru i privede utakmicu kraju s loptom u nogama", napisala je Marca škrtareći na riječima za Modrića.

image
MUTSU KAWAMORI/AFLO/PROFIMEDIA

Niti Goal nije posvetio Modriću više redaka. Štoviše...

"Kasno je zamijenio Kroosa. Ponudio je malo više kontrole u veznom redu", piše Goal koji je Modrićevu predstavu ocijenio solidnom šesticom (6).

I tako se Real po tko zna koji put provukao u Europi. Da je sudac Massa možda imao više hrabrosti i pokazao Viniciusu izravan crveni karton zbog nasrtanja rukama na Willija Orbana, da je Leipzig imao više sreće i preciznosti, da je ušao onaj udarac Olma koji je odsjeo na gredi... Tko zna, možda bi ovo bila zadnja Modrićeva utakmica u Ligi prvaka. Zato uživajmo dok još možemo!

Sažetak uzvratne utakmice Real Madrid - Leipzig:

Linker
07. ožujak 2024 07:14