PIERRE-PHILIPPE MARCOU Afp
BURNE REAKCIJE

Kraj utakmice kakav se rijetko doživi: ‘Igrači Reala su nam prilazili i govorili - imali smo sreće...‘

‘Kada im Bernabeu zviždi onda znamo da smo puno stvari napravili dobro‘, kazao je Raum
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 07. ožujak 2024. 14:53

U Leipzigu su frustrirani suđenjem kakvo su imali protiv Reala u Madridu. Smatraju kako talijanski sudac Davide Massa nije imao isti kriterij. Pogotovo im je sporna situacija koja se dogodila netom prije gola Reala. Vinicius je srušio kapetana Leipziga Willija Orbana, a kada je ovaj ustao gurnuo ga je natrag i stavio mu obje ruke na vrat. Brazilac je dobio žuti karton, a nekoliko minuta kasnije zabio gol.

"Vinicius Junior nesportski hvata Willija Orbana za vrat s obje ruke. Sudac samo to kažnjava žutim kartonom… Zanimljivo", oglasili su se iz njemačkog kluba na društvenim mrežama, a o incidentu su bez dlake na jeziku govorili igrači Leipziga koji smatraju kako je Vinicus trebao biti isključen.

image
JAVIER SORIANO Afp

- Suci nemaju muda isključiti takve igrače. Hvata me za vrat objema rukama. To je bez poštovanja - prokomentirao je Orban.

Lijevi bek David Raum kazao je, pak, kako je sudac nogometaše Leipziga doživljavao drugačije od nogometaša Reala.

- Čak i kada Vinicius je dobio žuti karton već je trebao biti isključen jer je prethodno već imao nekoliko okršaja. Sudac je malo drugačije pričao s nama nego s igračima Real Madrida. Ne znam zašto, mi smo također fini, duhoviti dečki... Ali ispali smo i neće nam više ništa pomoći.

- Također, mnogi igrači Real Madrida došli su do nas nakon utakmice i rekli nam: "Vau, imali smo malo sreće". Kada im Bernabeu zviždi onda znamo da smo puno stvari napravili dobro - kazao je Raum.

Linker
30. travanj 2024 18:25