BEN STANSALL Afp
SVE JE REKAO

Kloppova poruka odzvanja Otokom, evo što je poručio igračima koji ga žele napustiti: ‘Ako mi bilo tko priđe...‘

Momčad s Anfielda nije uspjela ostvariti plasman među četiri najbolje momčadi Premiershipa
Piše: SNObjavljeno: 27. svibanj 2023. 11:34

Navijači Liverpoola proteklih su godina navikli na odlične rezultate pa je peto mjesto u Premiershipu doživljeno kao neuspjeh.

Nakon što je Manchester United prije dva dana pobijedio Chelsea postalo je jasno kako Liverpool sljedeće sezone neće igrati u Ligi prvaka pa se počelo špekulirati kako će pojedini igrači zatražiti odlazak iz kluba jer bi željeli igrati u elitnom europskom natjecanju. Jurgen Klopp nema nikakvih problema ako se to dogodi.

- Ako mi bilo koji igrač priđe i kaže kako se nismo kvalificirali za Ligu prvaka pa bi on želio otići, ja ću ga osobno voziti autom do tog drugog kluba. Uzet ću ključeve i pitati ga gdje želi ići. ‘Uđi unutra, ja ću te voziti‘ - ispričao je njemački trener novinarima te dodao:

- To je nešto što nikako ne razumijem. ‘Nismo se kvalificirali za Ligu prvaka, moram otići iz kluba‘.

Klopp je komentirao i izjavu Mohameda Salaha koji je, nakon što je postalo jasno da će u Ligu prvaka Manchester United, a ne Liverpool, na društvenim mrežama napisao kako je potpuno slomljen zbog takvog razvoja situacije te kako ne postoje nikakvi izgovori za to.

- Sve je u redu s njim. Jesam li u strahu da bi on mogao otići? Ne, nema razloga za brigu. On se samo ispričao navijačima za ono što nismo napravili - istaknuo je Klopp.

Linker
24. travanj 2024 18:38