GABRIEL BOUYS Afp
RIJEČ TRENERA

Jürgen Klopp nakon poraza: ‘Nije mi jasno što je sudac radio, to je bilo nepravedno i to sam mu i rekao‘

‘BIli smo loši, nismo napravili dovoljno kako bi Realu stvoirili probleme...‘
Piše: SNObjavljeno: 07. travanj 2021. 08:15

U prvoj četvrtfinalnoj utakmici Reala i Liverpoola slavili su domaćini 3:1 u Madridu. Pobjeda Blancosa je potpuno zaslužena jer su tijekom utakmice ostavili uverljiviji dojam kao momčad u cjelini.

Liverpool je u ofenzivnom dijelu iznimno opasna momčad, ali u ovom trenutku Jurgen Klopp ima vrlo porozan defenzivni blok, što se vidjelo pogotovo u prvom dijelu.

U uzvratu su naravno sve opcije rezultata, odnosno prolaza otvorene, ali sada Real svakako ima značajnu prednost, upravo u kontekstu iskazanih slabosti obrane Redsa...

image
GABRIEL BOUYS Afp

Trener Liverpoola posebno se osvrnuo na jednu situaciju te bio iznimno kritičian prema sucu Felixu Brychu nakon utakmice.

- Nije mi jasno što je radio večeras. Bio je čisti prekršaj na Maneu, a on je prema njemu prišao kao da je simulirao i svaki idući put kada bi Mane pao on nije ni trepnuo, nije pravedno i to sam mu i rekao nakon susreta. Ipak, nije sudac taj zbog kojeg smo izgubili utakmicu. Ako želite proći u polufinale onda to morate i zaslužiti - rekao je Klopp, pa nastavio:

- BIli smo loši, nismo napravili dovoljno kako bi Realu stvoirili probleme. Ali, ovo je tek prva utakmica, još uvijek postoji nada u prolaz. Stizalo se i 0:3 i ponoviti ona utakmica kada je Liverpool stigao Barcelonu, može.

Linker
26. travanj 2024 18:30