Guardiola i McAtee

 JOE KLAMAR Afp
TRIJUMF U SLOVAČKOJ

Haalandov učinak u Ligi prvaka je zastrašujuć, ali Guardiola je nahvalio svog džokera: ‘Svi ga obožavaju‘

‘Radost je biti trener ove momčadi. Volim to, volim njih‘, rekao je trener Građana
Piše: SNObjavljeno: 02. listopad 2024. 07:37

Nakon remija s Interom u prvom kolu (0:0), Manchester City u drugoj utakmici Lige prvaka slavio je u Bratislavi kod Slovana s 4:0. Građani su prilično lako stigli do punog plijena, a nakon što su prošlog vikenda osvojili samo bod kod Newcastlea, Pep Guardiola ponovno može biti zadovoljan izvedbom svoje momčadi.

Bila je to još jedna dobra večer u uredu za Erlinga Haalanda, koji je postigao jedan gol i tako stigao do 42 pogotka u Ligi prvaka u 41. nastupu.

- Radost je biti trener ove momčadi. Volim to, volim njih. Nije bilo ozljeda, igrači koji u zadnje vrijeme nisu igrali sada su dobili priliku, tako da je ovo bila stvarno dobra večer. Idemo se oporaviti uoči naše zadnje utakmice prije reprezentativne stanke - rekao je Guardiola poslije utakmice.

image

Manchester City‘s Norwegian striker #09 Erling Haaland (C) celebrates next to Manchester City‘s Spanish manager Pep Guardiola after the UEFA Champions League football match between SK Slovan Bratislava and Manchester City in Bratislava, Slovakia on October 1, 2024. Manchester City won the match 4-0. (Photo by Joe Klamar/AFP)

JOE KLAMAR Afp

Na konferenciji za medije, trener je posebnu pozornost posvetio strijelcu posljednjeg pogotka za City, Jamesu McAteeju. Riječ je o 21-godišnjem veznjaku, koji je u igru ušao u 61. minuti.

- Svi ga obožavaju, vidjeli ste reakciju igrača nakon pogotka, svi ga vole. Zabio je i imao još nekoliko šansi. Uvijek sam imao osjećaj da više vjerujem da on može igrati ovdje nego on sam. Nadam se da će mu ove minute pomoći. Naravno, neće biti standardan član naše postave, ali imamo puno utakmica i pomoći će nam kada igra ovako kao danas, tako uvijek mogu računati na njega - zaključio je Pep.

Linker
04. listopad 2024 10:25