OSCAR DEL POZO Afp
KOMPLIMENTI MODRIĆU...

Frustrirani navijači izviždali Realove zvijezde usprkos pobjedi: ‘To nije ono što je Ancelotti obećao...‘

Real je i kod kuće svladao Šahtar (2:1), iako je imao dosta posla s Ukrajnicima
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 03. studeni 2021. 22:22

Luka Modrić odigrao je dobro utakmicu, premda nije zabio najbolju šansu u kojoj se našao.

Karim Benzema još jednom se potvrdio kao glavni strijelac Kraljevskog kluba, njegova su bila oba gola za koja mu je asistirao Vinicius. Prvi je bio tisućiti pogodak Reala u Europi. Za Ukrajince je pogodio Fernando. Real nije oduševio, štoviše gledatelji na Santiagao Bernabeu su ga izviždali, što se već dugo nije dogodilo jer bili su strpljivi, ali očito su izgubili strpljenje. Komentator Marce ustvrdio je da "to nije ono što je Ancelotti obećao", jer ne igraju ni napadački niti spektakularno.

Benzema je na zvižduke kazao:

- Normalno je da navijači žele da igramo dobro, napadamo i zabijamo golove. Uvijek se trudimo, ali rival je bio jako dobar.

Dodao je kako živi "drugu mladost i u svakoj utakmici uživa u svojem nogometu".

Modrić je odigrao cijeli susret, imao je 82 dodira s loptom, od toga čak 96 posto točnih dodavanja. Dirigirao je igrom Reala, nekoliko je puta pucao, dva su šuta išla u okvir, dva su blokirana, dobar je bio u duelima, ne toliko u realizaciji… Ako su Benzema i Vinicius bili najistaknutija imena, Luka je bio odmah dio njih.

Marca je o Modriću konstatirala:

"Imao je na nozi vrlo dobru priliku u prvom poluvremenu. Zatim je još jednom dobro pucao, što je zamalo završilo s golom. Vrlo aktivan u ofenzivnim i obrambenim zadaćama".

Linker
27. travanj 2024 15:11