TWITTER/SCREENSHOT
ČUDESAN PREOKRET

Video: Ludnica u svlačionici Nike Kovača! Pogledajte što je Hrvat rekao igračima u nezaboravnom slavlju

Mbappe, Neymar, Di Maria i ekipa morali su čestitati bivšem hrvatskom izborniku
Piše: SNObjavljeno: 21. studeni 2020. 11:21

Monaco je šokirao PSG i upisao tri boda u sjajnom preokretu koji je tema dana u Francuskoj. Iako je momčad teška milijarde eura imala 2:0 i dva poništena gola, na kraju je slavila momčad Nike Kovača...

Na društvenim mrežama pojavila se snimka slavlja u svlačionici.

"Jel vidite što je moguće kad vjerujete u u to!?", poručio im je bivši hrvatski izbornik.

Jasno se vidjelo koliko znači ova pobjeda nogometašima Monaca, a koji su, barem privremeno, zasjeli na drugo mjesto u ligi.

Parižani su dominirali prvim poluvremenom te poveli 2-0 golovima Mbappea (15, 37-11m), a usto su im još poništena dva gola zbog zaleđa.

Kovač je u nastavak utakmice krenuo s veteranom Fabregasom koji se pokazao kao ključni čovjek za preokreet. On je bio začetnik obje akcije iz kojih je Volland (52, 65) postigao pogotke za poravnanje da bi upravo Frabregas (84-11m) iz kaznenog udarca nakon prekršaja Dialla osigurao potpuni preokret. Diallo je zbog svog prekršaja i isključen pa je Paris SG završnicu igrao sa desetoricom.

"Prekrasan rezultat, ali nema potrebe previše se uzbuđivati. Sjajno je pobijediti u utakmici koju gubiš 2:0 na poluvremenu i kad to učiniš protiv finaliste Lige prvaka, to je sigurno sjajan posao.", rekao je Kovač poslije pobjede u francuskom prvenstvu.

Linker
17. travanj 2024 04:24