Unai Emery respektira hrvatskog doprvaka

 ANTE CIZMIC Cropix
BITKA ZA KONFERENCIJSKU LIGU

Unai Emery oprezan pred susret s Hajdukom: ‘Splićani zaslužuju respekt, imaju tradiciju i povijest...‘

Trener španjolskog velikana je posebno istaknuo Livaju, Kalinića i Simića
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 17. kolovoz 2022. 14:29

Unai Emery odradio je jutarnji trening, posljednji pred susret s Hajdukom i nakon toga spremno je stao pred medije, hrvatske i španjolske.

"Konferencijska liga je Europa i uvijek smo uzbuđeni. Pronašli smo suparnika koji ima povijest, sadašnjost i u kojeg imaju puno nade. Zato ih poštujemo i savjesno smo radili. Veliku važnost pridajemo našem angažmanu, zato želim dati kontinuitet onome na čemu smo radili. To je sjajan test i želimo dobro obaviti stvari. Počinjemo kod kuće, idemo na teren Levantea i čekamo naše navijače da nas bodre. Naša je namjera pobijediti. Pogledajte samo Mourinha, kakvu je slavu pobrao kada je to osvojio", poručio je Emery, četverostruki osvajač Europa lige.

Koji je glavni cilj ?

"Naša je stvarnost Konferencija i želimo daleko doći. Svaka pobjeda je dobra. Gledali smo utakmice i znamo razinu našeg protivnika i uz to, već smo igrali sa Dinamom. Hajduk je dobra momčad s igračima poznatim na međunarodnoj sceni od Livaje preko Kalinića do Simića. Hajduk je klub koji ima tradiciju, ima povijest. Definitivno zaslužuje respekt", naglasio je Emery.

Više od teme Hajduka bavio se Emery pitanjima mercata koja su najviše zanimala španjolske novinare. Cavani je i dalje "vruća roba" za dolazak u Villarreal, dok je Foyth zanimljiv Barceloni. Nakon što nije uspjela potpisati Azpilicuetu, Foyth se pojavljuje kao zanimljiva alternativa za desnog beka na Camp Nou, međutim Barça ga neće uzeti za 42 milijuna koliko traži Villarreal. Veliki se novci i ovog ljeta vrte na El Madrigalu.....

Linker
25. travanj 2024 07:10