ANNA GOWTHORPE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
EKSPRESNA REAKCIJA

Dramatične scene u Engleskoj, navijači hitno ispraznili dio tribine: ‘Hvala svima koji su mu spasili život‘

Dok su liječnici hodali niz stepenice s pacijentom, navijači Ville i Olympiakosa pljeskom su pozdravili medicinsko osoblje
Piše: SNObjavljeno: 03. svibanj 2024. 10:27

U prvoj utakmici polufinala Konferencijske lige Olympiacos je kao gost pobijedio Aston Villu s 4-2, ali osim pobjede grčkog sastava treba izdvojiti i dramatične scene koje su se događale na tribinama Villa Parka.

Naime, jedan od navijača je doživio srčani udar, a život mu je spasila brza liječnička intervencija. Nakon utakmice oglasio se i otac navijača Aston Ville koji se na društvenim mrežama zahvalio navijačima i osoblju hitne pomoći što su spasili život njegovom sinu.

image
NICK POTTS/PA IMAGES/PROFIMEDIA Nick Potts/pa Images/profimedia

- Hvala vam na vašim mislima, moj sin je bio taj koji je kolabirao. Trenutačno je u bolnici gdje prolazi pretrage. Hvala nevjerojatnom osoblju i navijačima i hitnoj službi koji su mu spasili život - rekao je otac unesrećenog Jason Moseley.

Jedan od navijača na utakmici otkrio je za ‘BirminghamLive‘ kako se u jednom trenutku okupilo puno policije‘ i da je vozilo hitne pomoći dovezeno uz teren.

Dok su liječnici hodali niz stepenice s pacijentom, navijači Ville i Olympiakosa pljeskom su pozdravili medicinsko osoblje.

Novinarka TNT Sportsa Becky Ives se u prijenosu utakmice javila s terena i otkrila kako je došlo do akcije spašavanja:

- Nažalost, točno na poluvremenu došlo je do hitne medicinske intervencije. Bila sam u tunelu i hitne službe su djelovale vrlo brzo. Brzo su maknuli navijače s donje razine Holte Enda na lijevoj strani. Bilo je dosta rasprava o tome koliko će dugo utakmica morati biti zaustavljena jer se navijač premješta u hitnu pomoć. Želimo navijaču brz oporavak, a zdravlje navijača je na prvom mjestu.

Linker
03. svibanj 2024 10:28