Bad Blue Boys

 GORAN MEHKEK/Cropix
PORUKA NAVIJAČA

Boysi spremaju veliko okupljanje, Maksimirom kruži letak: ‘Dođi i obrani Dinamo‘

Svi simpatizeri pozvani su podno zapadne tribine sat vremena prije formiranja skupštine
Piše: SNObjavljeno: 07. ožujak 2024. 20:51

Postaje li Velimir Zajec novi predsjednik Dinama ili vladavina Mirka Barišića produžuje svoj vijek trajanja? Odgovor ćemo saznati u nedjelju 10. ožujka, kada je na redu formiranje skupštine kluba s Maksimira s početkom od 12 sati, no motivi povijesnog dana viđeni su i uoči ogleda s PAOK-om.

Prije početka susreta osmine finala Konferencijske lige, ispred zagrebačkog stadiona kružili su letci, a jasno sugeriraju kakve su želje plavog puka. Predsjednik, misle, mora biti ista osoba koja je izglasana na demokratskim izborima za skupštinu. To je Velimir Zajec, nositelj liste ‘Dinamovo proljeće‘.

"Preko 7.000 članova Dinama na demokratskim je izborima izabralo promjenu! 90% njih glasovalo je da žele Velimira Zajeca za predsjednika! Dajmo skupštinarima do znanja da su članovi rekli svoje!", stoji na letku, uz napis "dan d", te s porukom "obrani Dinamo - dođi pred Maksimir!" pri dnu.

Navijači pozivaju sve simpatizere kluba da se okupe ispod zapadne tribine u nedjelju u 11 sati, odnosno sat vremena prije početka formiranja skupštine.

image
PRIVATNI ARHIV

Linker
06. svibanj 2024 22:16