MATIJA DJANJESIC/CROPIX Cropix
TRENER PROGNOZER

‘Sad ćemo vidjeti od kakvog su materijala sazdani! Na Osječanima je veći teret, danas moraju pobijediti‘

Osijek i Rijeka odigrat će derbi na Rujevici, a utakmica je to od koje se očekuje spektakl...
Piše: Dean Klafurić za SNObjavljeno: 25. travanj 2021. 11:50

Sasvim je jasno da će derbi Rijeke i Osijeka na Rujevici biti iznimno neizvjestan, nema tu uopće favorita. Riječani su u dobroj seriji, uhvatili su ritam pobjeda u prvenstvu, fino izgledaju na terenu, jedino im se dogodio onaj poraz u Kupu od Istre, možda ih je to malo demoraliziralo.

Ali ostaje im borba za treće mjesto i vjerujem da će Tomićeva momčad danas biti iznimno motivirana, da će svim silama jurnuti na Osijek kako bi pobijedila i nastavila pobjednički prvenstveni niz.

Naravno, motiv Osijeka je također ogroman, veći od riječkog, Nenad Bjelica i njegova momčad su u prilici za osvajanje povijesnog naslova prvaka.

image
VLADO KOS/CROPIX Cropix

Igraju Osječani dobro, u zamahu su, lete na krilima te želje da s trona skinu Dinamo. Bit će zanimljivo na Rujevici vidjeti kako će se ponašati u situaciji kad igraju tako važnu, vjerojatno ključnu utakmicu kako bi ostali u trci.

Sad ćemo vidjeti od kakvog su materijala sazdani. Na Bjeličinoj momčadi je sigurno veći psihološki pritisak, jer oni znaju da moraju pobijediti. Ako to ne učine, realno je očekivati da su prokockali priliku za osvajanjem naslova, ne vjerujem da bi Dinamo ispustio tu prednost.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. travanj 2024 12:25