DAMIR KRAJAC Cropix
HNL SUPERFANTASY

Može li Hajduk na rasprodanom Maksimiru pokvariti slavlje novopečenom prvaku?

Tko je bio član najbolje fantasy jedanaestorke 35. kola HNL-a? Provjerite!
Piše: PromoObjavljeno: 19. svibanj 2022. 18:10

HNL je riješen u pretposljednjem kolu u utakmici koja je odigrana u ludom ugođaju na Šubićevcu, gdje je Dinamo uz snažnu podršku svojih navijača pobijedio Šibenik i postao novi stari prvak. Jedan od junaka u toj utakmici bio je vratar Modrih Livaković koji je obranio zicer Grezdi pri rezultatu 0:0. Uz njega, točku na i stavio je Bočkaj jednostavno prelijepim pogotkom iz slobodnog udarca, a tih 2:0 je značilo da je aktualni prvak u rukama imao 3 boda koja su ga od prvog pratitelja odvojila na nedostižnih +4.

U ostalim utakmicama tog 35. kola Slaven je zaustavio Rijeku u Koprivnici, u susretu koji je završio podjelom bodova 2:2. Tu utakmicu je obilježio fenomenalni i neuništivi Krstanović s 2 pogotka - čime se popeo na ukupnih 118. golova u HNL-u. Gorica je svladala Dragovoljac u dosta čudnoj utakmici u kojoj su se istaknuli Golubickas i Fruk, dok je Hajduk na Poljudu svladao Istru pogocima Livaje i Krovinovića. Naposljetku, Osijek je uspio pogotkom Žapera nadvisiti Lokomotivu, u utakmici u kojoj je po šansama trebalo biti puno više pogodaka.

Bilo kako bilo, našu TOP MOMČAD 35. HNL KOLA predvodit će Zekić, a kapetan i igrač kola bit će Bočkaj.

image

Top momčad 35. kola

SUPERSPORTSKE

Za kraj ovogodišnjeg HNL-a nas svakako očekuje još jedno zanimljivo kolo, stoga te pozivamo da složiš svoju SuperSportske HNL fantasy momčad i da uživaš u posljednjem ovosezonskom prvoligaškom vikendu koji će najvećim hrvatskim derbijem zaključiti Dinamo i Hajduk na Maksimiru.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 17:29