Slavlje igrača Hajduka nakon gola Nayira Mehmeta Umuta
 ZELJKO HAJDINJAK/CROPIX
RAZLIČITA RASPOLOŽENJA

Primorac zadovoljan: Umut je trebao dati još koji gol; Stipić: Bila je ovo utakmica puna razočaranja

Hajduk iz Koprivnice sada seli u Zagreb, gdje će ostati do utorka, kada igra protiv Lokomotive
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 21. studeni 2020. 20:15

Hajdukov trener Boro Primorac bio je zadovoljan pobjedom u Koprivnici.

- Imali smo dosta problema u prvih 20 minuta, Slaven je dobra ekipa koja zna dati gol, dobro se brane, mladi su. Imali smo i sreće u početku, ali poslije smo kontrolirali igru, imali šanse i zasluženo pobijedili. U drugom poluvremenu bili smo puno bolji. Umut je mogao dati još koji gol, volio bih za njega da je, ali zadovoljan sam. Nismo primili gol, što je dobro i za sljedeće utakmice - rekao je Primorac, koii s momčadi ostaje u Zagrebu do utorka i utakmice s Lokomotivom.

Tomislav Stipić ovako je prokomentirao utakmicu:

- Utakmica puna razočaranja. Zaista se svašta izdogađalo. Ozlijedili su se Bačelić Grgić i Krstanović, primili smo prvi pogodak u najgorem mogućem trenutku što nam je utjecalo na psihu, postigli smo autogol, odigrali jako dobro prvo poluvrijeme, a u drugom igrali čovjek na čovjeka po cijelom terenu jer smo htjeli doći do pogotka...

Nismo zadovoljni jer smo kod kuće izgubili, a željeli smo puno više. Slijedi nam teško gostovanje u Šibeniku. Moramo pronaći prave riječi, napraviti dobru analizu i izvući pouke iz ove utakmice - kazao je Slavenov trener.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 09:05