DAMIR KRAJAC/CROPIX
USKORO OBJAVA?

Povremeni Vatreni stiže u HNL?! Internetom kruži fotografija s aerodroma, navodno već leti za Split

Igrač njegovih karakteristika dobro bi došao bilo kojem od klubova iz tzv. Velike četvorke HNL-a
Piše: SNObjavljeno: 29. kolovoz 2023. 10:15

Povremeni hrvatski nogometni reprezentativac Filip Uremović vraća se u hrvatski nogomet! Ovaj 26-godišnji branič, po vokaciji stoper ili desni bek će prema pisanju njemačkog Bilda dobiti slobodne papire od svog aktualnog poslodavca, berlinske Herthe. Nakon što su prethodnu sezonu završili kao posljednjeplasirana momčad Bundeslige, po ispadanju u "Cvajtu", neki igrači napustit će klub, a među njima će biti i Uremović.

Igrač koji je 2020. godine u četiri navrata nosio dres hrvatske reprezentacije i dogurao do šireg popisa za "pandemijski" Euro traži novi klub, a u posljednjim danima prijelaznog roka, kako tvrdi Bild, pridružit će se neimenovanom klubu iz Hrvatske.

Njemački izvori nisu htjeli otkrivati ime toga kluba, a bivši junior Cibalije i nekadašnji član (druge momčadi) Dinama mogao bi ponovno dobiti priliku u domaćim okvirima.

Gledajući po rosterima, gotovo da nema kluba u HNL-u koji ne traži igrača Uremovićevog profila. U Dinamu su glede stopera prisutni Perić, Šutalo, Perković i Bernauer pa tu poziciju u posljednje vrijeme pokriva Ristovski, koji čini i par desnih braniča s Moharramijem. U Hajduku i dalje ciljaju na prodaju Luke Vuškovića, a stoperske pozicije pokrivaju Šarlija, Ferro, Elez i Prpić, uz Moufija, Sigura i Mikanovića na desnom beku. Osijek se pojačao armenskim stoperom Mkrtčjanom, a stoperi su mu još Bralić i Evangelou, uz Guedesa, Omerovića i Gržana koji pokriva poziciju desno. U Rijeci stopere igraju Galešić, Dilaver, Mitrović i Radeljić, a desno su Veiga i Smolčić, uz pomoć Grgića i Bogojevića koji to mogu pokriti.

Uremović bi se, dakle, najbolje uklopio u Dinamo ili Hajduk, ostaje za vidjeti tko će ga na kraju angažirati...

Za to vrijeme, društvenim mrežama počela je kolati navodno autentična fotografija s berlinskog aerodroma. Po tim napisima, Uremović leti za Split, a kako se dalje nalaže, objava njegovog transfera u Hajduk samo je pitanje vremena.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 17:01