VOJKO BASIC/CROPIX Cropix
TRAMEZZANI NAKON TRILERA

Tramezzani: ‘Prije 2 mjeseca ne bi došli do remija‘; Stipić: ‘Ne znam zašto se gol nije gledao VAR-om‘

U odgođenom susretu 21. kola Prve HNL Hajduk i Slaven Belupo su na Poljudu odigrali 2-2
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 07. travanj 2021. 21:13

Hajduk je u susretu vodio 1:0, onda je u 41. minuti ostao s igračem manje nakon isključenja Mujakića, nakon čega je primio dva gola. Spasio se poraza u šestoj minuti sudačke nadoknade golom Umuta.

Paolo Tramezzani:

- Bilo je teško i kada smo igrali “11 na 11”. Ipak, nismo u prvom dijelu imali velikih problema. S Belupom smo napravili nekoliko pogrešaka koje nismo radili u zadnjim utakmicama. Međutim, momčad je u konačnici pokazala karakter, reagirali su na jako pozitivan način. Utakmica se okrenula kada su gosti postigli prvi pogodak. Možda nam je nedostajalo malo više vremena za psihološku pripremu utakmice, ali uvijek me raduje kada momčad pokaže snagu za povratak u utakmicu. Da smo prije dva mjeseca igrali ovakvu utakmicu, ne vjerujem da bismo uspjeli doći do izjednačenja. Nastavljamo istim putem....

Umut Nayir:

- Ponosan sam na momčad, nije bilo lako igrati s čovjekom manje na terenu, međutim, imali smo odličnu reakciju. Da smo ostali u punom broju, sigurno bismo uzeli sva tri boda. Postigao sam tri pogotka u zadnje dvije utakmice, ali ne igram sam. Hvala Livaji, hvala momčadi. Livaja stvara puno šansi za mene.

Oglasio se i Tomislav Stipić, trener Slaven Belupa.

Trener Slaven Belupa Tomislav Stipić žalio je za propuštenom pobjedom na Poljudu.

"Iz naše perspektive mislim da je utakmica bila perfektna. Tehničko-taktički odrađena, puna hrabrosti, strpljivosti, pogotovo kada je Hajduk ostao s igračem manje. Mogu biti ponosan na igrače. Žao nam je, ali uživamo zajedno. U nogometu nema iznenađenja. To sam naučio kroz 15 godina staža. Trebam vidjeti drugi gol Hajduka. Njihov igrač je bio u živom zidu. Mislim da je pravilo da mora biti metar odmaknut. Dogodio se disbalans na utakmici, očito je da su ga suci imali između sebe. Tri minute su diskutirali zbog zamjene koju smo htjeli napraviti, nisu nam dali. Ne znam zašto se drugi gol Hajduka nije s VAR-om provjeravao."

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 03:59