Detalj s dvoboja Jadran LP - Belišće

 BOZO RADIC Cropix
SADA I TO ZNAMO

Evo s kime će u osmini finala Kupa igrati Dinamo i Hajduk, bit će to fešta na jugu Hrvatske

Potvrđeno je, za otprilike mjesec dana na jug Hrvatske dolazi branitelj naslova
Piše: SNObjavljeno: 27. rujan 2023. 18:10

Odigrane su utakmice šesnaestine finala domaćeg nogometnog Kupa. Jadran Luka Ploče pobijedio je Belišće rezultatom 2:1 i u osmini finala na svom će terenu ugostiti Hajduk. Dinamo će igrati protiv Oriolika koji je nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca pobijedio Jadran u Poreču. Produžeci su se igrali u Križevcima gdje je domaći Radnik s 4:3 izbacio Šibenčane.

Parovi osmine finala Kupa (1. studenog)

Cibalia - Rijeka
Jadran LP - Hajduk
Oriolik - Dinamo
Karlovac 1919 - Osijek
Vukovar 1991 - Lokomotiva
Rudeš - Slaven Belupo
Varaždin - Istra 1961
Gorica - Radnik Križevci


ZAGORA - ISTRA 1961 0:2 (Nebyla 45+1., Filet 74.)

UNEŠIĆ Igralište Borovište. Gledatelja 1000. Sudac: Jakov Titlić (Potravlje). Pomoćnici: Radić i Vidović.

ZAGORA: Lukač, Šupe, Abramović, Blažević (od 66. Božić), Maretić (od 66. Tarabarić), Zeljković, Ravlić, Arambašić, Danolić, Gabrić, Krajina

ISTRA 1961: Paus-Kunšt, Hujber, Björkander (od 75. Iovu), Marešić, Douglas, Nebyla (od 63. Mlinar), Blagojević, Vuk (od 63. Čuić), Lisica, Filet (od 76. Josipović), Ekong (od 79. Lawal)

ŽUTI KARTONI: Blagojević (60), Ekong (73).

Izvještaj // piše: Krste Mujan

Zagora je u prošlosti imala puno uspjeha u Hrvatskom kupu, Istra 1961 je znala što je čeka i na to se pripremila. Nije dozvolila iznenađenje pred tisuću gledatelja u Unešiću.

image

Detalj s dvoboja Zagore i Istre 1961

NIKSA STIPANICEV Cropix

Obrana domaćina je kapitulirala u prvoj minuti sudačke nadoknade. Matej Vuk je odigrao na lijevu stranu za Emmanuela Ekonga, uslijedio je ubačaj i udarac glavom Eliasa Fileta koji je vratar Domagoj Lukač obranio, no samo do Sebastiana Nebyle kojem nije bilo teško poentirati iz blizine. U 74. je priča realno bila zaključena. Brza tranzicija Puljana, Mario Čuić je idealno na desnoj strani gurnuo loptu za Matea Lisicu, koji je pobjegao čuvarima i idealno na petercu poslužio strijelca Fileta, koji je tako nakon prve asistencije u dresu Istre 1961 u svom drugom nastupu došao i do prvog pogotka.


DUGO SELO - LOKOMOTIVA 0:1 (Goričan 54.)

DUGO SELO Gradski stadion. Gledatelja 500. Sudac: Pavlešić (Duga Resa). Pomoćnici: Bučar (Duga Resa), Starčević (Bjelovar). Četvrti sudac: Radinić (Karlovac). Delegat: Bračko (Koprivnica).

DUGO SELO: Crnolatec, Bastalec (od 77. Palić), Darojković (od 57. Gobb), Filipović, Radoš (od 61. Žuljević), Tarasenko, Slunjski, Starčić, Kovačić (od 77. Besek), Fintić (od 77. To. Barišić), Te. Barišić

LOKOMOTIVA: Čavlina, Živković, Leovac, Goričan, Marić, Smakaj (od 46. Krdžalić), Šotiček (od 72. Krivak), Kalaica, Kanižaj (od 46. Tuci), Fetai (od 78. Mudražija), Vranjković (od 46. Bartolec)

ŽUTI KARTONI: Bastalec (36), Živković (57), Bartolec (65), Te. Barišić (76), Marić (84), Krivak (90+2).

Izvještaj // piše: Slavko Konopljak

Premda momčad s Kajzerice nije blistala uspjela se "provući" kroz Dugo Selo u sljedeće kolo kupa HNS-a. Iako su dva ranga niže od svog renomiranog suparnika, Dugoselčani su odigrali utakmicu sasvim pristojno. Agresivno u obrani i sredini terena i sa brzim kontrama pokušali su ugroziti sigurnog vratara Čavlinu. Međutim, u obećavajućim prilikama bili su brzopleti, odnosno nisu imali mirnoće u samoj završnici.

Gosti s Kajzerice u prvom dijelu imali su dvije prilike i to tek u samom finišu. Prvu u 37. minuti. Goričan je s lijeve strane dignuo visoko loptu u šesnaesterac domaćina, gdje je u buketu igrača najviši u skoku bio korpulentni Kalaica koji je glavom tukao u donji lijevi kut, međutim, mladi vratar Crnolatac, kojem je to bio debi, njegov udarac skrenuo je u korner. A dvije minute kasnije Smakaj je sa nekoliko metara poslao loptu preko vratnice. U 54. minuti, Lokomotiva je uspjela doći u minimalnu prednost. Vrlo pokretljivi i neuhvatljivi Goričan izborio se na desnoj strani za prostor uslijedio je njegov udarac, a na putu prema gol autu lopta je pogodila nekog u domaćem bloku i na iznenađenje svih odsjela u mreži.

Dvije minute kasnije sudac Pavlešić mogao je mirne duše pokazati na bijelu točku u korist Dugog Sela. Naime, pola metra unutar crte šesnaesterca, srušen je Fintić, ali sudac iz Duge Rese nije reagirao. Mladi vratar Dugog Sela, Crnolatac izvanredno je reagirao i u 86. minuti. Mudražija je u svom slalomu srušen na nekih 20 metara od gola domaćina. Odgovornost je preuzeo Leovac i vrlo dobro preko živog zida stisnuo je loptu pod samu vratnicu, međutim, Crnlatac se dignuo u zrak i vršcima prstiju uspio je prebaciti loptu u korner. A u sudačkoj nadoknadi ponovo je Mudražija bio u glavnoj ulozi, fino se oslobodio svoga čuvara, ali nije uspio prebaciti domaćeg vratara. U zaključku, premda Dugo Selo nije uspjelo otići dalje u Kupu HNS-a, gledatelji su zadovoljni napustili gradski stadion.


ZAGOREC - GORICA 0:2 (Matković 11., Vujnović 85.)

KRAPINA. ŠRC Podgora krapinska. Gledatelja 400. Sudac: Dario Kulušić (Šibenik). Pomoćnici: Luka Pajić (Rijeka), Stipe Brajković (Šibenik). Četvrti sudac: Filip Hirš (Varaždin).

ZAGOREC: Bruči, Landripet, Kunštić, Topolovec, Bračević (76. Paradžik), Štimac, Jazbec (63. Žitković), Krznar (46. Mišak), Christian, Stiperski (82. Uchida), Ružak (46. Brebrić)

GORICA: Radošević, Leš, Soldo, Jurić (61. Mrzljak), Blummel (61. Pršir), Munksgaard, Maloča, Kapulica (80. Vujnović), Šroler (61. Ndockyt), Matković, Matavž.

Izvještaj // piše: Milorad Videković

U Krapini je prvoligaš ipak nadjačao trećeligaša – Gorica se nešto teže od očekivanog plasirala u osminu finala hrvatskog Kupa. Već u devetoj minuti Zagorec stvara izglednu priliku preko Christiana koji umjesto da uposli svog suigrača puca prema golu što Radošević krajnjim naporom ipak brani. No, već dvije minute kasnije Gorica dolazi u vodstvo preko Matkovića koji je ostao zaboravljen na drugoj stativi gola Zagorca te je lakoćom poentirao za 0:1 da bi tri minute kasnije Soldo pogodio stativu gola zagorca uz lagani dodir lopte golmana Bručija.

Od tada, dojma smo nekako je na terenu bolje stajao Zagorec i prijetio Radoševiću. Najizglednija prilika za domaćina zbila se u 45. minuti kada je Ružak vratio povratnu loptu do Stiperskog na osamnaest metara a ovaj odlično pucao i kada su navijači Zagorca već počeli slaviti izjednačenje lopta je udarila u prečku i odbila se daleko u polje.

Drugo poluvrijeme bila je gotovo preslika prvog u kojem je Gorica igrala mirno čuvajući rezultat sa ponekom kontrom dok je Zagorec želio doći do izjednačenja. Najizglednija prilika za izjednačenje bila je u 55. minuti kada je Jazbec na sredini terena prevario dva igrača Gorice i gurnuo loptu do Landripeta na petnaest metara od Radoševića koji odlično puca ali Radošević još bolje brani.

U sam smiraj utakmice Vujnović postiže pogodak za sigurnu pobjedu Gorice. Bio je ovo mali praznik nogometa u Krapini u kojem je domaći Zagorec pružio dostojan otpor prvoligašu iz Velike Gorice u kojem su uživali svi pristigli navijači.


CROATIA ZMIJAVCI - RUDEŠ 0:1 (Srbljinović 78.)

Zmijavci. Igralište ŠRC Marijan Šuto "Mrma". Gledatelja: 400. Sudac: Antonio Melnjak (Rijeka). Pomoćnici: Perica i Balen. 4.sudac: Vukančić

CROATIA: Vukman, Grgić, M. Šuto, Šalinović (od 54. Šimunić), Nikolić, Radić, Šabić (od 70. Marić), Todorić, Brkić (od 61. Krizmanić), A. Šuto (od 61. Gudelj), Kamga (od 70. Čulina)

RUDEŠ: Kralj, Mihaljević (od 46. Tomečak), Pavlek, Topić (od 46. Pešić), Mašala, Rešetar, Bašić (od 70. Pasariček),Ferreira (od 46. Matić), Srbljinović, Špeljak (od 78. Kovačević), Pavlović

Žuti kartoni: Šabić (13.), Ferreira (17.), Brkić (18.), Radić (76.), Šimunić (83.), Matić (90)

Izvještaj // piše: Ante Ujević

Zanimljivu utakmicu gledali smo u Zmijavcima, tvrda borba podjenakih takmaca u kojoj su gosti iz Zagreba ipak na iskustvo slavili s minimalnim rezultatom od 1:0 i time se plasirali u daljni krug natjecanja. Pogodak odluke djelo je Tomislava Srbljinovića, koji je 78. minuti s nekih dvadesetak metara pogodio desne rašlje vrlo dobrog Vukmana i donio svojoj momčadi pobjedu vrijednu osmine finala Hrvatskog nogometnog kupa.

Ali Croatia može žaliti za barem za remijem, imali su dvije stopostne prilike za pogodak, najprije je Tomislav Gudelj u 72. minuti pobjegao obrani Rudeša i othrvao se naletu stopera gostiju, izašao je na vratara Kralja, ovaj oči u oči s napadačem Croatije i bivšim suigračem brani njegov udarac i spašava Rudeš da ne otiđe u minus. Nešto što su Zmijavčani čekali dogodilo se u trećoj minuti sudačke nadoknade, što je promašio Marko Šuto, za ne vjerovati kakva šansa za Croatiju, ponovno je Gudelj pobjegao po lijevom krilu napravio dar-mar braniču Rudeša koji mu je u trenutku uzeo loptu, poslije se spetljao i dao je Gudelju u noge ovaj s desetak metara iskosa daje asistenciju na tri metra za Marka Šutu, stoper Croatije je sam pred golom i gleda u praznu mrežu Rudeša i umjesto da ju pošalje u gol on je prima i radi dodir više, čime stiže obrana Rudeša uklizati i izbiti mu loptu na dva-tri metra od praznih vrata.

Vidjeli su gledatelji gol i kasnije nakon što je lopta došla do Marka Šute ali nažalost stoper Croatije nije uspio šokirati prvoligaša iz Zagreba i Zmijavčani su završili svoj nastup u šesnaestini finala Hrvatskog nogometnog kupa. Trener Marijan Karoglan izjavio je nakon utakmice:

- Jako mi je drago da se ekipa polako diže, momci su dali sve od sebe i mislim da postaju klapa, nažalost nismo imali sreće ali svaka čast mojim igračima. Pokazali su karakter i borbenost i nemam im što zamjeriti. Okrećemo se prvenstvu i nadam se da ćemo s ovakvom igrom i zalaganjem u ligi ostvarivati pozitivne rezultate.


RADNIK KRIŽEVCI - ŠIBENIK 4:3 (nakon produžetaka)

KRIŽEVCI Gradski stadion. Gledatelja: 800. Sudac: Oliver Romić (Osijek). Pomoćnici: Kristijan Novosel (Gat), Deni Krofelnik (Valpovo).

STRIJELCI: 1:0 - M. Mladen (34), 1:1 - Bačelić Grgić (40), 1:2 - Brajković (44), 2:2 – Mihalinec (78), 3:2 - M. Mladen (98) 4:2 – Gogić, (108), 4:3 – Gačić (119).

RADNIK KRIŽEVCI: Koprić, Orlović (od 72. Mačković), Kovač, Lesjak (od 46. Mihalinec), Turčin, H. Mladen, M. Mladen (od 62. Dunić), Grdenić (od 72. Katalenac, od 107. Tihelka), K. Srbljinović, Vukić, Gogić

ŠIBENIK: Mišević, Gačić, Dujmović (od 106. Kulušić), Majić, Brajković (od 72. Torres), Bačelić Grgić (od 63. Božić), Laća (od 71. Kolega), Ivanković, Ćosić, Rovis, Marijanović (od 62. Roca).

Izvještaj // piše: Maurizio Novosel

Povijesni uspjeh križevačkog kluba i plasman u osminu finala Hrvatskog kupa. Zaslužili su prolaz svojom izvedbom i požrtvovnošću u ogledu s favoriziranim Šibenčanima. Carevićeva je momčad, naravno, u početnom razdoblju imala više loptu u nogama, pogodili su i vratnicu, a onda ih je šokirala plava devetka, Mihael Mladen, iznimno preciznim udarcem s 17 metara u donji lijevi kut Miševića. Lopta se od vratnice odbila u mrežu za vodstvo Križevčana.

Vodeći pogodak kao da je ponio domaćine, a sustigla je kazna. Sjevnula su dva protunapada i umjesto da vode na poluvremenu, Križevčani su gubili 1:2. Prvo im je pobjegao Bačelić Grgići efektno prebacio istrčalog Koprića, a zatim su Šibenčani izigrali obranu Radnika i omogućili Brajkoviću da iz neposredne blizine ugura loptu u mrežu.

Carevićeva momčad je u nastavku utakmice kontrolirala istu i željela ju sa što manje napora privesti svršetku, a, na kraju im se to obilo o glavu. Mihalinec je petnaestak minuta prije kraja najspretniji ispred gola gostiju i omogućio je svojoj momčadi produžetke, a prije tog pogotka valja izdvojiti dvije fenomenalne obrane Koprića.

Produžeci su priča za sebe. Mihael Mladen je eurogolom iz slobodnog udarca doveo navijače do ekstaze za 3:2, posebno lijep bio je pogodak Jakova Gogića iz slobodnog udarca iskosa s više od dvadeset metara.Taj gol bi se s pravom mogao naći na naslovnicama svih svjetskih sportskih kanala. Gačić je smanjio na 4:3, imali su Šibenčani i vratnicu, ali, jednostavno, bolja momčad je u srijedu izborila daljnje natjecanje. Velika pobjeda momčadi trenera Marija Vodanovića.


JADRAN LP - BELIŠĆE 2:1 (Šuljić 6., Kuqi 13./Gvozdenović 90+3.)

PLOČE – Igralište Jadranovo. Gledatelja 500. Sudac: Mateo Erceg (Benkovac). Pomoćnici: Kuduz i Sarić.

JADRAN LP: Pršlja, Krešić (od 86. Martić), Taslak, Rodin, Šujić, Raguž (od 77. Manenica), I. Čepo, N. Čepo (od 62. Listar), Kuqi (od 86. Škorlić), Glavina, Medić (od 77. Galić). TRENER: Mišo Krstičević

BELIŠĆE: Marcić, Seck (od 70. Katić), Grgić (od 46. Almeida), Vuksan, Matasović, Bogdanović (od 46. Anočić), Stojanac, Dubravac (od 73. Polanec), Poljak, Jerbić (od 46. Vrdoljak), Gvozdenović. TRENER: Miroslav Matoković

Izvještaj // piše: Jurica Vukojević

Jadranaši su ostvarili priželjkivano, pobjedom protiv Belišća osigurali su nastup u osminifinala Hrvatskog kupa i što je još važnije dočekat će na svom Jadranovu branitelja pobjednika kupa splitskog Hajduka. Koja će to biti ludnica na ušću Neretve može se samo zamisliti, Hajduk će po prvi puta igrati službeni susret protiv pločanskog drugoligaša (treći rang), a jadranaše će kao trener predvoditi jedan od legendarnih igrača Bijelih Mišo Krstičević. Od ovog trenutka počinju na Jadranovu pripreme za to nadmetanje, koji je po kalendaru natjecanja na rasporedu na Svi Svete, 1.studenog.

Konačni rezultat pomalo vara, jer sami domaćini su krivi što mreža gostiju nije napunjena do vrha. Posebno u prvom dijelu susreta kada su se plavi ispromašivali kao tko zna kada. Furiozan početak učenika trenera Krstičevića dao je naslutiti da će se crveni iz grada papira slabo provesti na ušću Neretve. Nakon 13 minuta bilo je već 2:0, Goran Šujić je svojim prvijencem u plavoj majici u 6.minuti kaznio nesporazum uže obrane gostiju, da bi Jozef Kuqi sedam minuta kasnije efektno pogodio s nekih 16 metara. Nastavili su plavi pritiskati, redale su se prilike pred vratima Belišća, odličan je bio na vratima crvenih Marin Marcić, ali i domaći napadači nisu bili koncentrirani u niz izglednih situacija. Na veliki odmor komodno su domaćini mogli imati najmanje pet pogodaka prednosti.

image
BOZO RADIC Cropix

Tih 2:0 u nogometu zna biti varljivo, što treneri kažu najgori rezultat. Nastavak je donio nešto bolju igru gostiju, ali bez nekih opasnih situacija za domaćine. Koji pak nisu bili na nivou iz prvog dijela, kao da su mislima bili već u susretu kojeg su toliko priželjkivali, kao da su im se po glavi motali Livaja i ostali hajdukovci. Lovili su treći pogodak, ali bezuspješno. Preko Bojana Gvozdenovića gosti su u trećoj minuti sudačke nadoknade kaznili neopreznost domaće obrane za konačnih 2:1.

Novi dvoboj istih suparnika slijedi u subotu u Belišću, u sklopu 7.kola 2 NL. Dobro su se upoznali, raspoloženiji u to nadmetanje ući će plavi jadranaši, crveni će pak pokušati uzvratiti.

- Čestitke domaćinu na zasluženoj pobjedi i plasmanu u osminufinala kupa. Bili su izrazito bolji u prvom dijelu kada su mogli postići još nekoliko pogodaka. Mi smo se probudili u nastavku, ali nedovoljno da ozbiljnije zaprijetimo – kratko je po završetku susreta rekao trener gostiju Miroslav Matoković.

S druge strane trener jadranaša Mišo Krstičević, kao pravi perfekcionist, nije bio u potpunosti zadovoljan:

- Idemo dalje, to je najvažnije, ali koliko smo toga promašili u prvom poluvremenu, teško je i izbrojiti. Zasluženo smo slavili, ukupno bili bolji, one promašaje amo pripisati mladosti, međutim ne smije nam se to ponavljati. Sada se okrećemo suboti i novom izazovu.


JADRAN POREČ - ORIOLIK 0:0 (3:4 - jedanaesterci)

POREČ – Stadion SRC Veli Jože. Gledatelja 500. Sudac: Darko Jurčević (Cetingrad). Pomoćnici: Benković i Geller.

Jedanaesterci: Šverko – Zeba brani, 0:1 Jurić, 1:1 Radman, 1:2 Stubičan, 2:2 Sumić, 2:3 Đerek, Matteoni – preko gola, Marušić – Pavlić brani, 3:3 Bernobić, 3:4 Kuzmić.

JADRAN: Pavlić – Šverko, Gavrić (od 116. Rosić), Radman, Sumić – Al Tharwan (od 71. Mofardin) – Lepinjica (od 116. Saleh), Bernobić, Siljan (od 71. Matteoni), Ivetić – Macan (od 113. Faisad).

ORIOLIK: Zeba – Morber (od 84. Eržen), Stubičan, Kuzmić, K. Lucić (od 76. Kokotović) – Š. Lucić, Bošnjaković (od 76. Marušić) – Đerek, Jozić, Galović (od 101. Kuterovac) – Jurić.

Izvještaj // piše: Kristijan Klarić

Nakon više od 120 minuta igre tijekom kojih za porečke prilike brojni gledatelji nisu vidjeli gol, uz nekoliko prilika porečkog Jadrana, a s druge strane bez ijedne veće opasnosti Oriolik po domaća vrata, pitanje plasmana u osminu finala Hrvatskog kupa riješeno je jedanaestercima.

A u udarcima s bijele točke uspješniji su bili gosti koji su četiri puta pogodili mrežu dok su Porečani jednom manje bili uspješniji jer je prvom izvođaču Filipu Šverku vratar Stjepan Zeba obranio udarac dok je Paolo Matteoni poslao loptu preko vratiju.


VUKOVAR 1991 - BSK 4:1 (Pelko 14., Capitani 25., Knöll 70., 82./Vujanić 73.-11m)

VUKOVAR Stadion u Borovu naselju. Gledatelja 300. Sudac: Igor Pajač (Sveti Ivan Zelina) 6. Pomoćnici: Mihalj i Đurak.

VUKOVAR 1991: Marijanović, Jara (od 74. Tabinas), Karabatić (od 46. Mustedanagić), Jukić, Aleksić (od 71. Rugašević), Baltić, Radošević (od 46. Knöll), Gonzalez, Roos-Trujillo, Capitani, Pelko (od 80. Andačić).

BSK: Đilas, Šorša (od 79. Stanušić),Tomašević, Baković (od 46. Nikolić), Mekić, Pušić, Hrs, Dobrijević, Pejić (od 46. Žutić), Mišić (od 62. Vujanić), Knežević (od 62. Nešić)

ŽUTI KARTONI: Knežević (50), Mustedanagić (83).

Izvještaj // piše: Damir Begović

Vukovar 1991 se lakše od očekivanog plasirao među 16 najboljih u Kupu Hrvatske. Jedini udarac u okvir Marijanovićeva gola gosti iz Bijelog Brda uputili su u 73. minuti i to s "kreča"! Sve osim toga u kontekstu BSK-ove igre bilo je za brzi zaborav.

Domaći su do sredine prvoga dijela već stvorili dvokorak prednosti. Umalo i trokorak, no Gonzalezova lopta upućena iz slobodnjaka u 20. minuti "poljubila" je gredu. U nastavku je dominirao najbolji strijelac vukovarskog sastava Knöll koji je najprije u 70. minuti iskoristio grubu Đilasovu pogrešku i praktički ušetao u praznu mrežu, a desetak minuta kasnije napravio je veliki problem BSK-ovoj obrani i ugasio gostima posljednji tračak nade. U osmini finala Kupa Vukovar 1991 će ugostiti zagrebačku Lokomotivu.

KARLOVAC 1919 - JASKA VINOGRADAR 2:1 (Kristaj 49., Bunoza 89./Kelava 45.)

KARLOVAC Stadion Branko Čavlović-Čavlek. Gledatelja 300. Sudac: Ivan Slunjski (Varaždin). Pomoćnici: Premužaj i Hantak.

KARLOVAC 1919: Jagatić, Ribar, Međimorec, Knezović (od 73. Stepinac), Bunoza, Paracki, Zavalić, Kurečki (od 46. Kristaj), Viduka (od 46. Z. Pamić), Li, Budimir

JASKA VINOGRADAR: Braje, Španić, Krnjus, Meter, Kosanović, Kordić, Mićunović, Kelava, T. Nad, Bašić, Miščin

Izvještaj // piše: Krešimir Perković

Karlovac 1919 opravdao je ulogu favorita protiv susjeda iz Jastrebarskog, koji u svojim redovima ima niz bivših članova Karlovca, uključujući i trenera Sanjina Lucijanića. Nije bilo lako, žilavi gosti pokazali su se kao tvrd orah, no momci pod vodstvom Igora Pamića uspjeli su dohvatiti pobjedu.

Šok za Karlovac u najgore vrijeme, posljednjoj minuti prvog dijela kada je domaću mrežu pogodio Marko Kelava. No nije dugo trajalo vodstvo Jaske Vinogradar, u 48. je izjednačio Noz Kristaj koji je ušao s klupe u poluvremenu. Pleo je Karlovac mrežu oko vrata gostiju, stiskao i pokušavao, što je na kraju urodilo plodom u 89. minuti kada je za trijumf i dvoboj s Osijekom pogodio Gordan Bunoza.

Linker
30. travanj 2024 05:39