Josip Brekalo

 ANTE CIZMIC Cropix
VRAĆAJU SE NAVIJAČI

Josip Brekalo: ‘Imao sam peh s ozljedom kad je bilo najbitnije. Desno krilo? Svugdje se trebam snaći‘

Krilni igrač Hajduka Josip Brekalo najavio je za HDTV nadolazeći susret Bijelih s Varaždinom
Piše: SNObjavljeno: 01. svibanj 2024. 17:57

Krilni igrač Hajduka Josip Brekalo najavio je za HDTV nadolazeći susret Bijelih s Varaždinom, koji je na rasporedu u nedjelju na Poljudu od 17.00 sati. Podsjetimo, na ovom susretu će se na poljudske tribine vratiti i navijači nakon odrađene suspenzije zbog ulijetanja na teren u utakmici protiv Dinama.

- Nakon podužeg vremena pred praznim tribinama imamo priliku opet svoje navijače počastiti nizom do kraja. Šest utakmica sa svim pobjedama, bilo bi lijepo da zaključimo sezonu u barem nekom pozitivnom ritmu - rekao je na početku i nastavio:

- To je mlada ekipa koja voli igrati nogomet, koja svakome može napraviti probleme. Mi smo se s njima namučili u prvenstvu. Nadam se da ćemo pokazati da smo bolji.

Brekalo je istaknuo kako je imao problema s ozljedom.

- Osobna motivacija? Osjećam se bolje. Nažalost, imao sam peh s ozljedom kad je bilo najbitnije. Tako je kako je, nadam se da ću što bolje završiti sezonu i pomoći ekipi svojim doprinosom da pobijedimo do kraja.

Za kraj je upitan za mišljenje o igranju pozicije desnog krila.

- Desno ili lijevo, to je trenerova odluka, svugdje se trebam dobro snaći, mislim da sam dobro odgovorio na tu zadaću i treba tako nastaviti - zaključio je.

Brekalo je u dresu Hajduka odigrao deset utakmica. U tom razdoblju skupio je učinak od jednog pogotka i sedam asistencija.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
01. svibanj 2024 18:25