ZELJKO HAJDINJAK Cropix
RIJEČ TRENERA

VIDEO Ovo je situacija koja je Ferenčinu ostavila u čudu: ‘Više nitko ne zna kako suci donose neke odluke‘

‘Dugo sam u nogometu, više ne znam što jest, a što nije prekršaj. Je li bio penal ili ne‘
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 16. veljača 2024. 20:15

U prvoj utakmici 23. kola HNL-a Slaven Belupo i Istra 1961 su u Koprivnici igrali 1-1 (0-1). Goste je u prednost doveo Dario Marešić (38), a poravnao je Ivan Lepinjica (54).

Do prednosti je Istra 1961 stigla nakon prekida, Petrusenko je izveo udarac iz kuta, a Marešić je na drugoj vratnici nadsočio loše postavljenog Štrkalja te udarcem glavompogodio uz samu lijevu vratnicu nemoćnog Sušaka.

Izjednačenje je stiglo kao plod vrlo lijepe kombinacije domaćih, Liber je proigrao Štrkalja u kaznenom prostoru gostiju, a ovaj je ostavio loptu za natrčalog Lepinjicu koji je preciznim udarcem zatresao mrežu.

- Prvo poluvrijeme bilo je tako-tako, ravnopravna igra, u drugom smo dominirali i imali par šansi koje nismo iskoristili za drugi gol. Dugo sam u nogometu, više ne znam što jest, a što nije prekršaj. Je li bio penal ili ne, ne znam, a za prekršaj na Liberu sam milijun posto siguran da je bio. Stvarno više nitko ne zna kako suci donose te neke odluke, tako da ne znam što bih rekao - govorio je Roy Ferenčina nakon utakmice dok je trener Istre Paolo Tramezzani istaknuo:

VIDEO SITUACIJE POGLEDAJTE NA 4:40 min. U VIDEU

- Bila je to teška utakmica. Pokušali smo igrati, ali nije bilo lako, pritiskali su nas u građenju igre pa smo tražili druga rješenja. I teren je igračima otežao posao. Mislim da je rezultat dobar, imamo vremena i znamo da moramo raditi više kako bismo napredovali. No, sretan sam s onime što je moja momčad pokazala.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
15. svibanj 2024 14:06