GORAN MEHKEK Cropix
SLAVEN SE POJAČAO

Roy Ferenčina u Koprivnicu doveo napadača s kojim je surađivao u Egiptu

Abdu je najdublji trag ostavio u švedskom Mjällbyju gdje je u 29 nastupa postigao četiri pogotka
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 23. ožujak 2024. 14:03

S obzirom na to da su prilično tanki kad su u pitanju iskusniji igrači u ofenzivnom dijelu momčadi, u Slavenu Belupu su ovih dana doveli jedno novo lice. Njegovo ime je Lumala Abdu, 26 mu je godina, visok je 170 centimetara, a glavna mu je pozicija središnjeg napadača.

Posljednji klub bio mu je Vipers u Ugandi, a prije toga je nastupao za egipatski Pyramids u kojem je Slavenov trener Roy Ferenčina bio pomoćnik Anti Čačiću. Abdu je najdublji trag ostavio u švedskom Mjällbyju gdje je u 29 nastupa postigao četiri pogotka. Igrao je i za reprezentaciju Ugande, skupio je 11 nastupa i postigao jedan pogodak.

image
DARKO TOMAS Cropix

Za Slaven će biti registriran na vrijeme da bi ušao u konkurenciju za prvenstveni ogled s Osijekom sljedećeg petka. Klub će ovaj najnoviji transfer službeno objaviti u sljedećim danima...

Nogometaši Slavena Belupa odigrat će danas, u subotu, međunarodnu prijateljsku utakmicu s ljubljanskom Olimpijom, koja drži drugu poziciju na ljestvici slovenskog prvenstva. Ogled je na rasporedu u 15 sati u Svetom Martinu na Muri, na kvalitetnom terenu četvrtoligaša Poleta, s obzirom na to da je koprivnički teren u jako lošem stanju. Bit će to jedina provjera Farmaceuta u vrijeme pauze, već u petak u Koprivnicu dolazi Osijek...

Nogometaši Osijeka stanku u prvenstvu iskoristit će za provjeru protiv TSC-a, jedne od najboljih momčadi srpske Superlige, lanjskog viceprvaka, a ove sezone trećeplasirane momčadi tamošnje lige. Utakmica se igra u 15 sati u Bačkoj Topoli. Dvije momčadi su trenutačno u posve različitoj situaciji - dok Osijek u HNL-u ne blista, TSC istovremeno ima tek jedan poraz u posljednjih 11 utakmica i osigurano mjesto u Europi s obzirom na bodovnu prednost koju imaju pred konkurentima. Ove sezone su, pak, nakon poraza od Brage u kvalifikacijama za Ligu prvaka igrali skupine Europske lige s Olympiacosom, West Hamom i Freiburgom.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
12. svibanj 2024 02:22