ZELJKO HAJDINJAK Cropix
UOČI LUDOG OKRŠAJA

FOTO: Policajci ‘provalili‘ tajno skrovište na tribini na kojoj je bila Torcida, pogledajte što su pronašli!

Na susretu o kojem se i dalje priča upaljena je ‘samo jedna baklja‘, a sad je postalo jasno i zašto
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 13. studeni 2022. 13:14

Policijska uprava koprivničko-križevačka u nedjelju se priopćenjem oglasila o zbivanjima na subotnjoj utakmici Slavena Belupa i Hajduka (2:2).

‘‘Nogometna utakmica je nakratko prekinuta u 35. minuti zbog bacanja predmeta s tribine gostujućih navijača u teren, od kojih je jedan dio pogodio pomoćnog suca. Također, gostujući navijači aktivirali su jedno pirotehničko sredstvo (baklju)‘‘, priopćila je policija uz najavu kako će se o spomenutim događajima provesti kriminalističko istraživanje.

image

Bengalke skrivene ispod sjedalice na stadionu ‘Ivan Kušek Apaš‘

Foto: PU Koprivničko-križevačka

Policija je također izvijestila kako je tijekom sigurnosnog pregleda stadiona prije početka utakmice pronašla 31 komad pirotehničkih sredstava (‘bengalke‘) na tribinama. Priložena je i fotografija, baklje su bile skrivene ispod sjedalice na jedinoj tribini koprivničkog stadiona.

image
Foto: PU Koprivničko-križevačka

Jedan gostujući navijač doveden je u prostorije policije, radi prekršaja iz članka 4. Zakona o sprečavanju nereda na športskim natjecanjima, zbog alkoholiziranosti.

Izdana mu je mjera opreza zabrane prisustvovanja nogometnim utakmicama HNK Hajduk i hrvatske nogometne reprezentacije na osam dana te će biti podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda, priopćeno je iz policije.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
29. ožujak 2024 03:33