Filip Uremović

 DAMIR SKOMRLJ Cropix
NESMOTREN POTEZ

Skandal nakon derbija na Rujevici: Igrač Hajduka izgubio živce i pogodio zaštitara bocom u glavu?

Nakon utakmice kazao je da je pobijedila bolja ekipa
Piše: SNObjavljeno: 07. travanj 2024. 23:58

Filip Uremović izgubio je živce zbog poraza u Jadranskom derbiju, a u trenutku izlijeva njegova bijesa jedan zaštitar na Rujevici pogođen je bocom u glavu, piše Nacional.

Branič Hajduka iz nepoznatih je razloga pri ulasku u svlačionicu bacio plastičnu bocu i pogodio zaštitara koji se nalazio pored tunela, navodi isti medij, s dodatkom da zaštitar nije teže ozlijeđen. Nije poznato je li Uremović namjerno pogodio pripadnika snaga sigurnosti ili je "naslijepo" bacio bocu pa nehotice izveo skandal. Očekuje se da će se igrač, klub ili neki drugi službenik oglasiti o incidentu, a Uremovića bi mogla čekati stroga kazna.

Stoper Hajduka vratio se nakon ozljede i igrao do 58. minute, a nakon susreta priznao je da Bijeli nisu ni zaslužili slaviti na Rujevici.

- Pobijedila je bolja ekipa, mi smo upisali još jedan poraz u nizu. Nažalost, ono što dobro radimo na treninzima, ne pokazujemo na terenu i Rijeka je zasluženo pobijedila. Mi danas nismo htjeli ili nismo mogli doći do pobjede. Hoćemo li htjeti napredovati ili nećemo, to je na nama. Idemo presložiti glave i igrati do kraja - poručio je Uremović.

Sve utakmice SuperSport HNL-a možete gledati samo na MAXSport kanalu

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
08. travanj 2024 00:00