Goran Tomić

 MATIJA DJANJESIC/CROPIX
ŠOK ZA RIJEKU

Ogorčeni Tomić: Sramotno, neshvatljivo, nemoguće, užasno sam razočaran! Ispričavam se navijačima...

Rijeka zapravo može biti zadovoljna ovim rezultatom, trebali smo zabiti još, rekao je trener HD-a
Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 13. ožujak 2022. 17:50

Dragan Tadić, trener Hrvatskog dragovoljca, imao je doista mnogo razloga za zadovoljstvo:

- Odigrali smo fenomenalnu utakmicu, dečki su napravili veliki posao i sve su odradili na najvišoj razini. Prije utakmice igračima sam rekao da moraju dati sve od sebe, to se i dogodilo, pružili su svoj maksimum i za to su bili nagrađeni. Rijeka nije bila prava, očito je kup-dvoboj ostavio traga i na kraju gosti mogu biti zadovoljni ovim rezultatom, jer smo imali još nekoliko čistih prigoda za pogodak, koje nismo iskoristili – rekao je Tadić i nastavio:

IZVJEŠTAJ I GOLOVE S UTAKMICE HD - RIJEKA POGLEDAJTE OVDJE!

- Liga je teška, nitko ne može reći da će protiv bilo koga sigurno upisati bodove. Šteta je što je jesenas mnogo toga propušteno, stoga ni ne maštamo o ostanku u Prvoj HNL, nego idemo utakmicu po utakmicu, pokušat ćemo svaki put biti sve bolji. To sam rekao i igračima, neka se ne opterećuju ostankom, samo neka daju sve od sebe na svakoj utakmici, pa što bude...

Trener Rijeke, Goran Tomić, malo je kad bio tako razočaran kao nakon nedjeljnog dvoboja:

- Sramota! Ne znam što bih drugo rekao. Imali smo dovoljno vremena za odmor nakon Kupa, četiri sam dana upozoravao na sve možebitne probleme koje donosi ova utakmica. I ništa nije vrijedilo. Sramota je da smo se na ovakav način predstavili u situaciji kad smo znali kakvu težinu imaju ovi bodovi. Užasno sam razočaran, neshvatljivo je da se momčad koja pretendira na osvajanje naslova na ovakav način samo pojavi na terenu. To je nemoguće, posramljeni smo, mogu se samo ispričati svim našim navijačima - promrsio je vidno utučeni Tomić.

image
DAMJAN TADIC/CROPIX

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
14. svibanj 2024 18:48