Damir Mišković

 GORAN MEHKEK/Cropix
NAPETO UOČI DERBIJA

Delegacije Dinama i Rijeke zaobišle se u širokom luku: ‘Što ste mislili, da će Mišković častiti?‘

Kad smo sportskog direktora Rijeke upitali je li vidio nekoga iz Dinama, odgovorio je da ne zna gdje su
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 12. studeni 2023. 19:38

Rijeka i Dinamo nisu jučer sjeli za stol, nije bilo nikakvog ručka ili nekakvog druženja. Eto, kako se vremena mijenjaju, primjerice, dugo godina nije bilo nikakvih druženja između Hajduka i Dinama, delegacije klubova zaobilazile su se u širokom luku.

S vremenom, ta priča je završena, Modri i Majstor s mora sad sjedaju skupa i goste se finim delicijama pred najveće hrvatske derbije. No sad nema slike i tona između Dinama i Rijeke. Nema okupljanja delegacija klubova i ‘razmjene mišljenja‘. I tko zna hoće li ih u skoro vrijeme uopće biti. Takva su vremena, više ne egzistira ona priča koju je Nenad Bjelica nazvao ‘korporacija‘.

- Što ste mislili, da će Mišković počastiti Jakirovića?

Taj smo odgovor dobili kad smo pitali o mogućem zajedničkom ručku Nevere s Kvarnera i delegacije zagrebačkog kluba. Uz smijeh, naravno.

Ipak, bilo je ručka u prekrasnom restoranu ‘Ugor‘, gdje se jedu sjajni gastronomski dosezi. Tamo smo navratili i sreli delegaciju HNS-a predvođenu predsjednikom Marijanom Kustićem. Bio je među prisutnima sveprisutni i bezvremenski Zorislav Srebrić, izbornik mlade U-21 reprezentacije Dragan Skočić, Branko Kajfeš, Stjepan Merkaš Krojf... S društvom iz Kuće hrvatskog nogometa sjedio je i Zvonimir Sunara, popularni Suki.

Navratio je nakratko i sportski direktor Rijeke Darko Raić-Sudar. Kad smo onako usput pitali je li vidio nekoga iz Dinama, kazao je na ne zna gdje je modra delegacija bila prije utakmice.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. travanj 2024 03:06