DAMIR SKOMRLJ Cropix
VRUĆA TEMA NA RUJEVICI

Damir Mišković: Dosta mi je stiskanja ruku, idemo završiti priču s tim igračem. Kao da govorimo o Maradoni...

‘Ako netko želi potpisati ugovor s Rijekom, onda bi se trebao upristojiti i doći u klub...‘
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 19. prosinac 2023. 07:51

U završnoj ovogodišnjoj emisiji Pod stijenama Kantride Radija Rijeke gost je bio predsjednik Rijeke Damir Mišković.

- Pogodio me onaj poraz od Slavena Belupa, jer bismo s tri boda više bili bliže naslovu, bliže vrhu. Ali, i porazi se dogode, glavno da su se vratili i pokazali punu snagu – kazao je Mišković.

Istaknuo je kako on svake sezone sanja osvajanje i prvenstva i kupa, "no treba biti realan kada tri kluba imaju veći financijski budžet od vas."

Progovorio je Rijekin predsjednik i o veznom igraču Lindonu Selahiju koji nije produžio ugovor te se zbog toga našao na tribini.

- Vidim da čak i u medijima znaju više nego ja. Što se mene tiče, to je gotova priča, ja sam svoje rekao. Stisnuli smo si ruku jedanput, pa onda drugi put. Dosta mi je stiskanja ruku i govorenja da je sve u redu, a treći dan izlazi nešto drugo. Normalno, nikakav bed. Svatko od nas ima pravo na kraju dana napraviti što hoće, ali kad se ja dogovorim s nekim i stisnem ruku, to mi je važnije nego potpis. Naravno, ja ne bih sad njega opterećivao s time, jer mislim da je on zbilja htio potpisati i ostati. A onda, s kim on radi ili ne radi, ja ne znam, njegovog menadžera nitko nije upoznao. No, ako netko želi potpisati ugovor s Rijekom, onda bi se trebao upristojiti i doći u klub poslije tri godine koliko je Selahi u klubu. Treba doći i dogovoriti se s našim sportskim direktorom i trenerom, i idemo dalje.

image

Marko Pjaca i Lindon Selahi

DAMIR SKOMRLJ Cropix

Ostaje li Selahi?

- On ima ugovor do ljeta, moramo ga ispoštovati, mora i on, i to je to zasad.

Hoće li igrati?

- A što biste vi napravili, bi li trebao igrati? Jednostavno, to je tako. ‘Ajmo završiti priču s njim, kao da govorimo o Maradoni cijelo vrijeme... Imamo Hodžu koji je po meni top igrač, i naš je, i mlad je, i ne trebamo se uopće brinuti oko naše veze. Imamo Hodžu, Bandu, Ilinkovića, Petroviča, imamo ih i previše – poručio je Mišković.

Kad je u pitanju gradnja novog stadiona na Kantridi, konačnu odluku donijet će građani i gradski vijećnici. Kaže Mišković kako investitori nisu problem i dodaje kako vjeruje kako će se stadion graditi, iako je jasno da će realizacija tog projekta potrajati.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. travanj 2024 08:38