Zoran Zekić

 VLADO KOS Cropix
VAŽNA POBJEDA

Zekić: ‘Pravo je zadovoljstvo imati ga u sastavu. Daleko najvažnija je sljedeća utakmica‘

‘Vidjelo se koliko nam nedostaju Mitrović, Krizmanić i Štiglec‘, rekao je Vidović, trener Gorice
Piše: Toni RoićObjavljeno: 28. travanj 2024. 21:15

U prvom nedjeljnom ogledu 32. kola HNL-a važnu su pobjedu ostvarili nogometaši Osijeka koji su s 0:3 u gostima pobijedili Goricu. Sva tri pogotka zabio je Ramon Mierez.

Sve utakmice SuperSport HNL-a možete gledati samo na MAXSport kanalu

Rajko Vidović izgubio je treću u nizu.

- Vidjelo se koliko nam nedostaju Mitrović, Krizmanić i Štiglec, dok se na drugoj strani moglo vidjeti koliko Mierezu malo treba za gol. Svaku situaciju je iskoristio da nas kazni - kazao je strateg Gorice, koji je dao priliku nekolicini mladih igrača.

- Ono što je bilo pozitivno protiv Dinama i Rijeke, kad smo imali situacije za gol i odličan pristup, vjerovao sam da možemo ponoviti i s Osijekom, ali nismo. Dali smo priliku mladima da vidimo koliko mogu i što mogu, ali Osijek je iskoristio naše pogreške, još smo mu i poklonili treći gol. Nakon svega zaključak je da nam je trenutačno teško parirati vodećoj četvorci.

Zoran Zekić s osmijehom od uha do uha.

- Čestitke mojim igračima na pobjedi u utakmici koju smo stavili pod kontrolu od prve minute. Zabili smo, kako se kaže, u pravo vrijeme prvi gol, ali pravo je zadovoljstvo imati u sastavu Miereza. No, moram izdvojiti kvalitetu momčadske igre, koja se najbolje vidjela u situaciji kad Bukvić može zabiti, ali nesebično poslužuje Miereza. Jako sam sretan kada vidim takvo što - kazao je Zekić, kojem je četvrto mjesto sve bliže, iako do kraja mora igrati i s Dinamom i s Rijemom.

- Za nas je daleko najvažnija sljedeća utakmica s Lokomotivom, koja uvelike može odrediti našu sudbinu ove sezone, a tek poslije toga razmišljat ćemo o Dinamu i Rijeci.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. travanj 2024 21:20