VLADO KOS/CROPIX Cropix
ZVUČNO POJAČANJE

Transfer-bomba: Nenad Bjelica završio veliki posao, odbačeni kapetan Hajduka novi je igrač Osijeka!

Čekao se samo taj posljednji korak, završni čin do službene potvrde dolaska Mije Caktaša
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 21. siječanj 2022. 13:32

Gotovo je! Mijo Caktaš novi je igrač Osijeka! Navijačima bijelo-plavih napokon može pasti kamen sa srca, dugo iščekivani potpis napokon su i dočekali. Čekao se samo taj posljednji korak, završni čin do službene potvrde velikog pojačanja, sigurno najzvučnijeg u Gradskom vrtu u dugo vremena.

Ali opet iznenađenje je bilo potpuno. U strogoj tajnosti Caktaš je u petak prijepodne odradio liječnički pregled u Puli nakon čega se priključio ostatku momčadi na pripremama u Poreču gdje će staviti svoj potpis na ugovor sa bijelo-plavima. Nenad Bjelica može razvući osmijeh na lice.

image

Mijo Caktaš

DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix

Nogometaš kojeg je mjesecima silno želio, kojeg je pokušao potpisati još ljetos, konačno je dio njegove momčadi.

Nekadašnji kapetan Hajduka vratio se u Prvu HNL nakon šest mjeseci provedenih u Saudijskoj Arabiji i može nastaviti potjeru za rekordima. Nedostaju mu, naime, još samo tri prvenstvena gola da na ljestvici najboljih strijelaca otkako je HNL-a nadmaši Marija Dodika (83 pogotka) i uđe u društvo deset najefikasnijih. Nedostaje Caktašu još devet golova i da nadmaši učinak Nine Bule, koji je danas pomoćnik u stožeru Nenada Bjelice.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
01. svibanj 2024 13:57