Nenad Bjelica

 MARKO MRKONJIC Cropix
OSJEČKI TRANSFERI

Slavni klub želi Ivušića nakon briljantne večeri protiv Francuza, Bjelicu napušta jedan drugi važan as!?

Reprezentativni vratar, mladi dragulj, slovenski reprezentativac, trojac je o kojem se priča u Osijeku
Piše: Gradimir DjukarićObjavljeno: 16. lipanj 2022. 14:57

Zanimljiv prijelazni rok bit će u Gradskom vrtu. Dion Drena Beljo "zaludio" je pola Europe, a veliko je zanimanje i za Ivicu Ivušića. Talijanski Tuttosport prenosi vijest o interesu Napolija za vratara Osijeka i hrvatske reprezentacije. Inače, zanimanje Napolija za Ivušića nije od jučer, još prošle zime napravili su prvi kontakt s klubom iz Gradskog vrta.

Najbliži odlasku trenutno se, međutim, čini Damjan Bohar. Povremeni slovenski reprezentativac pred povratkom je u Poljsku, no nepoznato je i gdje. Ponuđen je varšavskoj Legiji, ali posao nije zaključen.

image

Ivica Ivušić

TOM DUBRAVEC Cropix

- Volio bih da se to dogodilo. Damjan Bohar je ligaški dokazan nogometaš, uvijek je imao prave brojke kada je igrao u poljskoj ligi. Mislio sam da bi takav igrač bio koristan Legiji, da će donijeti pravu kvalitetu. Nažalost, to se neće dogoditi. Tražit ćemo drugu opciju za Bohara - kazao je Ivica Vrdoljak, nekoć kapetan Legije, a danas nogometni menadžer.

image

Damjan Bohar

DAMIR KRAJAC Cropix

Poljski mediji, pak, Bohara sele u Zagliebje iz Lubina, klub iz kojeg je slovenski krilni napadač u ljeto 2020. u transferu vrijednom 850.000 eura stigao u Osijek. Bohar je, inače, u dvije godine za bijelo-plave odigrao 62 utakmice i pritom zabio jedanaest golova i upisao sedam asistencija.

Potkraj prošle sezone pao je u drugi plan, u posljednjih 11 prvenstvenih utakmica nastupio je u njih tek tri i to ne više od petnaestak minuta, dok se u šest nije niti našao u zapisniku iako nije bio ozlijeđen.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 09:43