Nenad Bjelica

 MARKO MRKONJIC Cropix
NENAD BJELICA

‘Osijeku malo fali da postane Space Shuttle, ali, Dinamo će po novcima uvijek biti ispred! Ostajem li?‘

‘Ja radim sve kao da ću ovdje ostati još pet godina. Kad će se to znati? Ne znam.‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. svibanj 2022. 12:48

Gostovanjem u Velikoj Gorici završit će nogometaši Osijeka svoju ovosezonsku priču u HNL-u. U tom povodu, izjavu za medije dao je trener Bijelo-plavih, Nenad Bjelica.

- Dobro smo trenirali, nema Bralića, Žapera, Petkovića, Jugovića, Nejašmića. Imamo dvadesetak igrača, profesionalaca, idemo u Goricu uzeti tri boda. Ne vidi se da je kraj sezone, svi se zalažu i svi žele igrati u prvih 11. Želimo završiti sezonu s još jednom pobjedom i sve ćemo učiniti za to.

Malo o Gorici?

- To je ekipa koja dobro igra, ozbiljna ekipa s odličnim trenerom koji radi odličan posao gdje god dođe. Imaju kvalitetne igrače. Miks iskustva i mladosti. Vjerujem da možemo ostvariti pobjedu i u Gorici napokon.

Hoće li Bjelica ostati u Osijeku?

- Moj ostanak? Ja vjerujem da ću ostati, imam još volje i želje za to, a kada će se to znati, ne znam. Ja radim sve kao da ću ovdje ostati još pet godina.

Usporedio je strateg momčadi s Gradskog vrta svoje s Dinamom...

- Mislim da Osijeku jako malo fali da postane 'Space Shuttle', za nekoliko mjeseci ćemo dobiti najbolju infrastrukturu u državi, borimo se za titule, imamo dobru sportsku ekipu. Međutim, kad su novci u pitanju, mislim da će Dinamo biti uvijek ispred Osijeka.

Pa malo i o kadru za sljedeću sezonu:

- Imamo plan, ima tu igrača na koje ne računamo, mladi igrači kao što je bio slučaj s Beljom će vjerojatno na posudbu. Imamo 40 igrača pod ugovorom, neće svi ići na pripreme. Ako nekim igračima ne uspijemo naći klub, onda ćemo raskinuti ugovor - rekao je Bjelica.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 18:00