Zoran Zekić

 JOSIP BANDIC Cropix
PORAZ KOJI BOLI

Ogorčeni Zekić u velikom slavlju Dinama pričao o suđenju: ‘U pitanju su egzistencije naših obitelji i naših igrača‘

"Čestitam Dinamu na naslovu. A sada o onome što je stvarno bilo‘, rekao je trener Osijeka
Piše: SNObjavljeno: 11. svibanj 2024. 21:50

Dinamo slavi 25. titulu prvaka! Plavi stroj je pobjedom nad Osijekom u 34. kolu SuperSport HNL-a sa sedam bodova ispred Rijeke u subotu i matematički osigurao novi naslov.

Strijelac pobjedničkog pogotka bio je najtrofejniji Dinamov igrač u povijesti, ujedno i kapetan Modrih, maestralni Arijan Ademi.

Slavilo se ludo nakon zadnjeg zvižduka Patrika Kolarića na Maksimiru, ali jedan čovjek bio je izrazito ljut.

Trener Osječana Zoran Zekić sipao je žuč zbog nekih sudačkih odluka:

"Čestitke Dinamu. Bili smo konkurentni i u nekim nijansama malo bolji do tog isključenja. Nakon isključenja sve je otišlo na Dinamovu stranu, dobili smo gol iz prekida, a sad kad Dinamo slavi, moram spomenuti detalje koji mi se nimalo ne sviđaju. Ne volim to komentirati, ali već mi je prekipjelo. Ovi ljudi koji određuju ljude koji sude, poručujem da ne šalju ljude da se uče na nama. Ovo je postalo već malo previše. Više ne znamo kad je crveni karton, kad nije crveni karton. Bilo je puno sudačkih odluka, i tijekom sezone puno stvari koje su bile dvojbene. U večerašnjoj utakmici mi smo bili bolja momčad. Mislim da smo trebali biti okomitiji, ali teško mi je sada pričati, moramo se pripremiti za Rijeku. Imali smo dosta problema, sad ćemo ih imati i više. Mnogo nam je igrača s kartonima. Ako je bio crveni za Duartea, onda je trebao biti crveni i za Ristovskog. Ti detalji mi nisu jasni, a oni presuđuju. Dolaze strani suci, ja apeliram na suce: U pitanju su egzistencije naših obitelji i naših igrača. Pričao sam s dečkima, treba izvući pouku iz svega. Moramo gledati samo sebe, naći dobru energiju i uz pomoć navijača ići dalje", poručio je Zekić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
11. svibanj 2024 22:36