Damjan Bohar

 VLADO KOS/CROPIX
TEŽAK PREKRŠAJ

Bjeličino skupo pojačanje i najveće razočaranje u središtu novog ekscesa, potjerali ga iz prve momčadi

Inače, u Osijeku su dovršili transfer juniorskog reprezentativca Sjeverne Makedonije...
Piše: Gradimir DjukarićObjavljeno: 05. kolovoz 2022. 20:37

Damjanu Boharu ne cvjetaju ruže po povratku u Poljsku. Slovenski nogometaš, nekoć i reprezentativac, kojeg je Osijek ovog ljeta transferirao za 250.000 eura u Zaglebie, odigrao je tek jednu utakmicu za novi klub, potom zbog loše forme iduće dvije proveo ili na klupi ili tribini, a sada je do daljnjeg prebačen u rezervnu momčad.

Razlog? Odbio je igrati utakmicu za drugu momčad Zaglebieja, koja se trenutačno natječe u trećoj nogometnoj poljskoj ligi. Klub je odmah reagirao, kaznio je slovenskog nogometaša financijski, ali i na neodređeno vrijeme ga poslao u rezervnu momčad za koju ovaj nije htio igrati.

Inače, za B momčad Osijeka, koja se od iduće sezone natječe u trećem rangu ligaškog natjecanja, potpisao je U-19 reprezentativac Sjeverne Makedonije Mihail Talevski (18). Riječ je o polivalentnom ofenzivcu, napadaču koji može igrati na obje krilne pozicije, a koji iza sebe već ima solidnog seniorskog iskustva.

Za matični Pelister iz Bitole odigrao je 34 utakmice u Prvoj ligi (25 prošle sezone), zabio je jedan gol i upisao dvije asistencije. Za mlađe selekcije makedonske reprezentacije do sada je ubilježio 12 nastupa i zabio dva gola.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 15:20