Lukša Jakobušić i Ivan Perišić

 TOM DUBRAVEC Cropix
PREPOZNATI I U MADRIDU

Veliki poslovi na Poljudu oduševili i Španjolce: ‘Hajduk ima besprijekoran plan i ne štedi na troškovima‘

Senzacionalna događanja na Poljudu nisu promakla ni jednom od najuglednijih medija svijeta
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 30. siječanj 2024. 20:50

Hajdukov prijelazni rok ove zime nije prošao nezapaženo u svijetu. Prvo su se svi svjetski mediji raspisali o plaći Nikole Kalinića, a isto je bilo i kad je potpisao Ivan Perišić. Posljednji veliki dolazak je onaj Josipa Brekala, a sve ono što se na Poljudu radilo prošlih godine pod upravom Lukše Jakobušića secirala je i Marca, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Ugledni španjolski mediji objavio je tekst pod naslovom ‘Besprijekorni plan splitskog Hajduka: viceprvaci svijeta za jedan euro!‘ koji se referira na sve dolaske u mandatu Jakobušića i sportskog direktora Mindaugasa Nikoličiusa. U uvodu Španjolci navode kako je Hajduk drugi po osvojenim trofejima u Hrvatskoj te da prevladava želja da se prekine rezultatska dominacija Dinama i dođe do titule prvaka na koju se čeka 19 godina.

Pišu kako Mislav Karoglan u momčadi ima viceprvake svijeta iz Rusije 2018. godine u vidu Lovre Kalinića i Ivana Perišića te brončanog iz Katara Marka Livaju, a s njima i Nikolu Kalinića. Istaknuli su potpise Kalinića i Perišića za jedan euro, a s njima i posudbu Brekala iz Fiorentine.

"Njegov potpis, kao bivšeg mladog igrača zagrebačkog Dinama, izazvao je buru u Hrvatskoj. To je još jedan udarac Hajduka u potrazi za dugoočekivanom titulom. Ne štede na troškovima", ističe Marca.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
29. travanj 2024 00:44