Gabriele Cioffi

 PAOLA GARBUIO/LAPRESSE/SHUTTERST/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Paola Garbuio/lapresse/shutterst/shutterstock Editorial/profimedia
BOMBA IZ ITALIJE

Prije dva dana dobio je otkaz u Serie A, a sada bi mogao sjesti na klupu Hajduka?

Seniorsku momčad Hajduka do kraja sezone vodi privremeni trener, a Bijeli traže novo rješenje
Piše: SNObjavljeno: 24. travanj 2024. 22:11

Seniorsku momčad Hajduka do kraja sezone vodi privremeni trener Jure Ivanković. Nakon smjene Mislava Karoglana pojavio se razni broj medijskih nagađanja koja su klupu Hajduka povezivali s imenima poput Valdasa Dambrauskasa i Matjaža Keka, a nedavno smo pisali i o interesu za srpskog trenera Feđu Dudića.

Najnovije ime koje se pojavilo u talijanskim medijima je donedavni trener Udinesea, Gabriele Cioffi (48). Prije dva dana Cioffi je dobio otkaz na klupi prvoligaša, čiju je klupu preuzeo u listopadu prošle godine. Klub je vodio u 24 utakmice u kojima je ostvario četiri pobjede, pa se Udinese sada trenutno nalazi na 17. mjestu prvenstvene ljestvice, što je jedno mjesto iznad zone ispadanja.

Cioffi je u svojoj karijeri radio kao kao pomoćni trener u Carpiju, prije nego što je zauzeo klupu niželigaša Gavorrana. U Udineseu je već odradio jedan trenerski mandat, kao glavni trener 2021. prve također je "odradio" 24 utakmice, u kojima je skupio devet pobjeda. Kasnije je bio i trener Verone, a klupu je preuzeo nakon odlaska Igora Tudora. Tamo je vodio deset utakmica prije povratka u Udinese.

Linker
24. travanj 2024 22:12