Osvajanje Kupa još je više zapalilo bijeli navijački puk

 TOM DUBRAVEC Cropix
OGROMAN INTERES

Navijačko ludilo u Splitu! Hajduk uskoro u prodaju pušta pretplate, a već se najavljuje rušenje rekorda

Bit će jako zanimljivo pratiti koliko će daleko otići zanimanje navijača Hajduka
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 23. lipanj 2022. 09:12

Početkom sljedećeg mjeseca u prodaju bi trebale krenuti pretplate Hajduka za sljedeću sezonu, a interes daleko premašuje prošlogodišnji rezultat kada su Bijeli stigli do rekordnih 8.500 prodanih pretplata. S obzirom na brojnost upita glede kupnje pretplatnih ulaznica, očekivanja prelaze 10.000 s tim da optimisti gledaju i prema 15.000 prodanih pretplata. Bit će jako zanimljivo pratiti koliko će daleko otići zanimanje navijača Hajduka za pretplatne ulaznice.

Podsjetimo, prošle sezone se u nekoliko navrata dogodilo da navijači Hajduka bez kupljene pretplate nisu uspijevali doći do ulaznica za najveće utakmice. Pretplatnici su imali i pravo prvenstva kada su se kupovale ulaznice za finale Kupa, stoga je očito odakle dolazi golemi interes navijača.

Prodaja pretplate će krenuti u prvim danima srpnja, ali bit će vremena za kupovine pretplata s obzirom na to da je premijera Hajduka na Poljudu tek 23. srpnja u prvenstvenom ogledu s Rijekom. Superkup je u Zagrebu, prvenstvo kreće u Puli, a europski nastupi počinju tek u kolovozu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. travanj 2024 16:47