Karlo Sentić

 Ante Čizmić/Cropix
ČEŽNJA ZA SPLITOM

Nakon katastrofe izbačen iz prve momčadi Hajduka, pogledajte što si je tetovirao u srcu Zagreba

Vratar Karlo Sentić, koji je posuđen Diósgyőru, uhvatio je nešto slobodnog vremena i vratio se u Hrvatsku
Piše: SNObjavljeno: 19. prosinac 2023. 20:45

Mnogi nogometaši koji su navijači Hajduka ovjekovječe tu ljubav na trajni način, nekom tetovažom. Tu su Kalik, Šarlija... da sad ne nabrajamo, pa slučajno koga izostavimo, piše Slobodna Dalmacija.

Njima se sada priključio i Karlo Sentić, 22-godišnji vratar Hajduka na posudbi u mađarskom prvoligašu Diósgyőru do idućeg ljeta.

I u Mađara je završila polusezona, iduća počinje tek tamo početkom veljače, mladi Sentić je uhvatio nešto slobodnog vremena i vratio se u Hrvatsku, stao je u Zagreb po "tintu" kojom je jasno poručio za koga mu srce tuče. Na potkoljenici je istetovirao zvonik katedrale Svetog Duje, Poljud, i natpis Mokošica, grad pokraj Dubrovnika.

image
Instagram/Karlo Sentić

Nakon ozljede Lovre Kalinića krajem listopada prošle godine, činilo se kako je mladi Sentić siguran na poziciji Hajdukova vratara. Karoglan je tada otišao, Leko je došao, Sentić je i dalje branio. Hajduk je počeo nizati loše rezultate, koji su kulminirali teškim 4:0 porazom na Maksimiru od Dinama.

To je Sentiću bilo zadnji put da je branio za Hajduk, do ljeta je grijao klupu, Leko je odlučio da Hajdukovu "jedinicu" preuzima Ivan Lučić, što se u retrospektivi pokazao kao dobar potez.

Sentić je upisao 18 nastupa za Hajduk, od ove sezone je na posudbi u mađarskom Diósgyőru gdje skuplja prijeko potrebne minute i iskustvo.

Linker
24. travanj 2024 00:33