VOJKO BASIC Cropix
DRAGULJ U ARGENTINI

Na Poljudu ispunili obećanje Pušktasu, a završetak sezone ‘Bijelima‘ će obilježiti tri znamenita događaja

‘Pozivamo sve kojima je bila boja u srcu da napune tribine bez obzira što radili‘
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 25. svibanj 2023. 23:44

Hajdukov veznjak Rokas Pukštas otputovao je u četvrtak navečer u Argentinu gdje će se priključiti reprezentaciji SAD-a na Svjetskom prvenstvu U20. Na Poljudu su ispoštivali obećanje da će se Pukštas priključiti reprezentaciji SAD-a nakon odigranog finala Kupa na Rujevici. Svjetsko prvenstvo do 20 godina započelo je prošlog tjedna, SAD u dva kola ima dvije pobejde nad Ekvadorom i Fidžijem, a sljedeća utakmica je sa Slovačkom, no Amerikanci su se već plasirali u sljedeći krug natjecanja.

Nedjelja u bijelom

Kup je osvojen, ali prava fešta će biti u nedjelju na utakmici sa Šibenikom, u posljednjem dvoboju ovosezonskog izdanja Prve HNL. Obilježit će se osvajanje "Rabuzinovog sunca", jubilarni stoti nastup Marka Livaje, te oproštaj 38-ogodišnjeg Danijela Subašića. Zato su s Poljuda poslali navijačima:

- Pozivamo sve navijače, članove i pretplatnike, sponzore i prijatelje Kluba i sve kojima je bila boja u srcu da napune poljudske tribine do posljednjeg mjesta. Svi u bijelim majicama dođimo ispratiti staru i zaželjeti momčadi i Klubu puno sreće u novoj sezoni. Jer Hajduk je ono što nas čini sretnim, bez obzira što radili i gdje se nalazili.

Linker
18. travanj 2024 19:26