Juniori Hajduka

 SRDJAN VRANCIC/CROPIX Cropix
EUFORIJA U SPLITU

Ljubičić ili Biuk, možda i obojica? Jedan će sigurno napasti Atletico, a Poljud će biti lijepo ispunjen

Pred Hajdukovim juniorima jedan je od najvećih dvoboja u novije vrijeme.
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 07. veljača 2022. 22:18

Veliki je tjedan za Hajduk, jer nakon dolaska Nikole Kalinića u srijedu stiže juniorska utakmica Lige prvaka kontra Atletico Madrida, te naposlijetku proslava 111. rođendana u prvenstvenoj utakmici sa Slaven Belupom. Za juniorski ogled Bijelih i Madriđana prodano je već krajem prošlog tjedna više od 6.000 ulaznica, gotovo pola kapaciteta stadiona po epidemiološkim mjerama za taj susret, a pritom je ostalo još dovoljno vremena do same utakmice da se brojka bitno poveća.

Za utakmicu s Atleticom već je prije utakmice u Velikoj Gorici trener Dambrauskas otvorio mogućnost igranja Marina Ljubičića i Stipe Biuka, dvojice nogometaša iz prve momčadi koji su generacija 2002. i imaju pravo nastupa u juniorskoj Ligi prvaka.

Ljubičić će sigurno biti u momčadi, dok je još uvijek neizvjesno kako će se odvijati oporavak Biuka koji je zbog ozljede gležnja propustio utakmicu s Goricom prošle subote. U svakom slučaju juniori Marijana Budimira osnaženi dočekuju Atletico s jakom podrškom navijača na Poljudu. Utakmica sa Atletico Madridom u juniorskoj Ligi prvaka igra se na Poljudu u srijedu (9. veljače) u 18 sati.

Linker
12. svibanj 2024 09:58