Lukša Jakobušić

 VOJKO BASIC Cropix
OGLASIO SE PREDSJEDNIK

Jakobušić objavio novu vijest koja će razveseliti navijače Hajduka: ‘Nema puno takvih kao što smo mi...‘

Svi oni koji su bili članovi Hajduka 2022. godine moći će kupiti kartu za Jadranski derbi.
Piše: Robert RadicaObjavljeno: 29. siječanj 2023. 18:14

Predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić pred dvoboj s Istrom obratio se navijačima u svezi odluke o kupnji ulaznica za domaće utakmice.

- Brojke rastu, svaki četvrti član je novi član, dio obitelji Nismo očekivali 50.000 članova u prvi mjesec dana i želim se svima zahvaliti. Naše su ambicije bile da tu brojku dostignemo oko rođendana, ali da bi bilo više od sto tisuća trebat će i momčad nešto dati, neki rezultat. S brojkom od sto tisuća ulazite u klub prestižnih u Europi, nema ih toliko – kazao je Jakobušić.Odluka da pravo kupnje ulaznice imaju samo članovi izazvala je kontroverze, čak i pobune među nekim članovima. Kako to gledate sada sa odmakom od dva tjedna.

- Moje je da donosim odluke, ponekad one i ne nailaze na odobravanje. No ovo je imalo poslovno i operativno opravdanje, brojka novih članova je ogromna, a kupnja ulaznica na dan utakmice je gotovo simbolična. No upravo ta odluka je izazvala određene polemike, čak i podjele. Dugoročno odluka koja izaziva podjele nije dobra – kazao je Jakobušić i nastavio:

- Već smo donijeli odluku koja će vrijediti od sutra. Svi oni koji su bili članovi 2022. a još nisu obnovili članstvo moći će kupiti kartu za Rijeku. Najviše se naših članova uključuju u veljači, mjesecu rođendana, znam da će biti 116 akcija i ne želimo da oni naši članovi budu zakinuti zbog formalnosti.

Na kraju je predsjednik Jakobušić zaključio:

- Do kraja sezone je devet utakmica, nakon čega ćemo analizirati ovu odluku i vidjeti koja će pravila biti na kraju sezone. Uvijek se može kupiti pretplata i niste zakinuti. No morate znati i kolika je veličina Hajduk i svjesni koliki je ovo klub ne samo za grad i regiju i da takav klub zapravo pruža i privilegiju svoju navijačima da budu pripadnici njegove obitelji.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. travanj 2024 15:49