TOM DUBRAVEC Cropix
NAPUSTIO PRIPREME

Hajdukova velika nada prošla liječnički, evo kad će potpisati za uglednog austrijskog prvoligaša!

Bez Ljubičića ostali su hajdukovci na brojci od 33 igrača u svom trening kampu u Bad Waltersdorfu
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 26. lipanj 2022. 16:59

Marin Ljubičić u ponedjeljak bi trebao zaključiti posao oko prelaska na posudbu u LASK. Prošao je Ljubičić liječnički, ali na kompletiranje dokumentacije sačekalo se do ponedjeljka kada se očekuje finalizacija transfera i službena objava s obje strane. Ljubičić je od subote ujutro u novom klubu koji bi trebao imati i opciju otkupa ugovora 20-godišnjeg napadača.

Bez Ljubičića ostali su hajdukovci na brojci od 33 igrača u svom trening kampu u Bad Waltersdorfu, a nedjelju su proveli na odmoru. Jedini slobodni dan imali su danas Bijeli na pripremama u Austriji, ali nisu se previše usrećili što se tiče obilazaka sela i gradova Štajerske jer nedjelja je za Austrijance zaista - nedjelja.

image
VOJKO BASIC Cropix

Neradni dan kao što je nekoć bio za svih. Zatvoreni su dućani, rade tek benzinske postaje, odmaraju Austrijanci, pa su tako odmarali i hajdukovci. Ozljeda nakon susreta s Clujom nema, od ponedjeljka se nastavlja u istom ritmu do subote kada se Bijeli vraćaju u Split, gdje će sljedeći tjedan odraditi zadnju pripremu za Superkup.

Sve je bliže ogled u Maksimiru, još samo 12 dana.

Linker
27. srpanj 2022 16:12